Regele Charles al III-lea, mesaj pentru România, în direct, la Măruță. „Nu voi uita niciodată“ VIDEO

Regele Charles al III-lea, mesaj pentru România, în direct, la Măruță. „Nu voi uita niciodată“ VIDEO

Mâine este o zi istorică pentru Marea Britanie: încoronarea regelui Charles. Monarhul britanic a transmis azi un mesaj special pentru români.

Cosmin Stan, corespondentul Știrilor PRO TV este la Londra, acolo unde transmite, în direct, cel mai important moment al monarhiei britanice din ultimii 70 de ani: ceremonia de încoronare a regelui Charles al III-lea. Astăzi, în emisiunea „La Măruță“, Cosmin Stan a intrat live din Londra, să vorbească despre atmosfera de la fața locului. Momentul culminant a fost apariția neașteptată regelui Charles care s-a oprit să salute mulțimea .

Regele Charles al III-lea, în direct, la Măruță FOTO Pro TV

În timpul transmisiunii în direct, Cosmin Stan s-a apropiat de Rege în încercarea de a vorbi cu el. La întrebarea corespondentului Știrilor PRO TV: „Majestatea Voastră, aveți un mesaj pentru România?“, Regele Charles al III-lea a răspuns: „Aaa... România! Mesaje foarte speciale am pentru România! Cred că sunt 25 de ani de când am fost acolo pentru prima oară și nu voi uita niciodată”.

Mâine este o zi istorică pentru Marea Britanie. Coroana are un nou rege! O zi specială pentru întreaga lume: încoronarea regelui Charles al III-lea. Evenimentul solemn, plin de simbolism, în care Charles va depune jurământul prin care promite să susţină legea şi Biserica Angliei, va fi într-o ediție specială, prezentată de Cristian Leonte, de la ora 11.30 până la ora 15.00. În platou vor discuta momentul special Ioan Luca Vlad, avocatul Casei Regale a României, și istoricul Diana Mandache.

De la fața locului, Cosmin Stan și operatorul Ioan Bucșa vor transmite informații actualizate, în jurnalele Ștrilor PRO TV. Evenimentul încoronării va fi în direct și pe Voyo.

Cosmin Stan

Cosmin Stan

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...

5 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență