Regele Charles, îndurerat de pierderea reginei Elisabeta, de Ziua Mamei. Fotografia și mesajul emoționant

Regele Charles, îndurerat de pierderea reginei Elisabeta, de Ziua Mamei. Fotografia și mesajul emoționant

Anul acesta a fost primul în care Regele Charles al III-lea a ținut doliu de Ziua Mamei, în loc să sărbătorească alături de Regina Elisabeta, potrivit tradiției. Momentul dureros a fost imortalizat într-o fotografie document a Familiei Regale, însoțită de un mesaj emoționant.

Regele Charles al III-lea, îndurerat de pierderea mamei sale FOTO Profimedia

Familia Regală a Marii Britanii a postat, duminică, pe o rețea socială, două fotografii. Regele Charles a ținut astfel să marcheze Ziua Mamei, prima fără Regina Elisabeta a II-a . Gestul său a fost repetat și de regina consoartă Camilla, care a postat și ea o poză alături de mama ei.

Regele Charles al III-lea, la prima Zi a Mamei fără regina Elisabeta

Duminica aceasta Regele Charles al III-lea marchează prima zi a mamei pe care Majestatea Sa o va petrece fără „iubita sa mamă”, scrie Metro.

Într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Familiei Regale a Marii Britanii, regele Charles al III-lea și regina consoartă Camilla și-au arătat sprijinul față de persoanele care și-au pierdut părinții, postând fiecare câte o forografie cu mamele lor.

Charles a ales o fotografie din copilăria sa în care apare alături de mama sa. Regina Elizabeta a II-a este zâmbitoare și este foarte tânără, în timp ce Charles are vârsta de aproximativ doi ani.

Citește continuarea pe Click.ro

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Când m-a sunat Bro să mă întrebe dacă accept să apar topless în filmul lui, am zis „Da” fără să mă gândesc la nimic”

2 Zodiile cele mai loiale în dragoste: îți vor fi alături la bine și la rău. Ce nativ este cel mai bun partener de viață

3 „Mă uit în jos și îmi place ceea ce văd!”

4 VIDEO Priviți, au furat țevile de aluminiu folosite la foraje geotehnice pentru Autostrada Moldovei / Muncitorii au dat de urma lor într-un depozit de f…

5 Tablou din colecția lui Ceaușescu, găsit în Bulgaria. Ce mesaj apare pe spatele lucrării de 50 de milioane de euro