„Regele Pastelor", jefuit de hoți mascați cu pistoale și cuțite: „Când spuneam ceva, mă loveau în cap"

„Regele Pastelor", jefuit de hoți mascați cu pistoale și cuțite: „Când spuneam ceva, mă loveau în cap"

Saturnino „Nino” De Cecco, supranumit „Regele Pastelor”, a trecut prin clipe cumplite, după ce o bandă de hoți mascați a atacat vila în care locuiește cu fiica și soția sa. Tâlharii înarmați i-au ținut sub teroare zeci de minute.

Saturnino „Nino” De Cecco a trecut prin clipe cumplite FOTO Arhivă

Incidentul, care, din fericire, nu s-a soldat cu victime, a avut loc la vila din Montesilvano situată în regiunea Abruzzo din estul Italiei în care se aflau De Cecco, soția și fiica sa, în vârstă de 5 ani. Proprietatea a fost jefuită de hoți care purtau cagule și erau înarmați cu arne și cuțite.

Jaful s-a petrecut pe 23 ianuarie, relatează La Reppublica și site-ul televiziunii Sky, citate de libertatea.ro. Sub amenințarea armei, De Cecco a deschis seiful, iar hoții au luat bani, bijuterii și ceasuri de lux.

Patru infractori înarmați, în timp ce un complice îi aștepta în mașină, în fața casei, au dat buzna peste familia De Cecco. Au încuiat-o soția și fiica antreprenorului în bucătărie și l-au forțat pe bărbat să deschidă seiful, de unde au luat bijuterii, ceasuri de lux și bani.

Se suspectează că tâlharii, care nu au fost încă prinși, sunt străini. Investigațiile carabinierilor sunt în plină desfășurare.

Au fost 40 de minute traumatizante, de teroare! Am reușit, totuși, să-mi păstrez calmul și să le urmez indicațiile“, a declarat Saturnino De Cecco, după ce a părăsit Comandamentul de Carabinieri din Montesilvano împreună cu soția sa, Sheila D’Isidori.

Ancheta a fost preluată de carabinieri FOTO Adevărul

Ancheta a fost preluată de carabinieri FOTO Adevărul

Când spuneam ceva care nu le plăcea, mă loveau în cap! Cel mai important obiectiv al meu a fost acela de a-mi proteja familia. Am fost norocoși, aveau cuţite și arme. Când spuneam ceva care nu le plăcea, mă loveau în cap”, a adăugat bărbatul.

Îaninte de a pătrunde în casă, hoții au dezactivat sistemul de alarmă și au fugit în momentul în care s-a declanșat alarma de incendiu.

Saturnino „Nino” De Cecco este fiul lui Filippo Giovanni De Cecco, fondatorul imperiului cu același nume, al treilea producător de paste făinoase din lume. Imperiul a avut o cifră de afaceri în 2021 de peste 500 de milioane de euro.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Olena Zelenska, gest controversat în Serbia. Priviți cum se uită soția președintelui sârb la ea, dar și cum se uită ea la Kuleba!

2 Rusia, cea mai dementă amenințare la adresa României de când a invadat Ucraina

3 Nu vin vești bune din Ucraina, rușii au pătruns în apărarea de lângă Harkov

4 Primul semn major că trebuie să ne pregătim pentru un război lung

5 Bloomberg anunță că Omenirea a intrat în cel de-Al Treilea Război Mondial, între două blocuri care se luptă pentru supremație