Reghecampf (Steaua) - Nu înțeleg bucuria dinamoviștilor pentru acest egal, locurile 3 și 4 nu duc în Liga Campionilor

Reghecampf (Steaua) - Nu înțeleg bucuria dinamoviștilor pentru acest egal, locurile 3 și 4 nu duc în Liga Campionilor

Antrenorul echipei de fotbal Steaua, Laurențiu Reghecampf, a declarat, duminică seara, într-o conferință de presă, că nu înțelege bucuria jucătorilor formației Dinamo pentru rezultatul de egalitate (1-1) din derby și le-a transmis ironic faptul că locurile 3 și 4 din clasament nu asigură participarea în ediția viitoare a Ligii Campionilor.

*Suporterii dinamoviști și-au ironizat rivalii de la Steaua parafrazând un citat din Micul Prinț

*Rednic (Dinamo) — Egalul este echitabil, nu meritam să câștigăm derby-ul cu Steaua

*Steaua și Dinamo au marcat ''Ziua Sportului Curat''

"Este un rezultat care nu ne avantajează. Am intrat la pauză cu 1-0, dar asta doar pentru că au fost două greșeli mari din partea arbitrilor. Nu vreau să acuz pe nimeni, dar cei de pe primul loc (n.r. — Astra Giurgiu) în această etapă au primit un penalty gratuit. Și nu înțeleg bucuria dinamoviștilor pentru un rezultat de egalitate. Probabil că asta se antrenează la Dinamo în fiecare zi, să facă egal cu Steaua și e bucurie foarte mare, este nuntă. Eu le transmit că locurile 3 și 4 nu duc în Liga Campionilor, ci doar 1 și 2. Iar ca să ajungă pe aceste locuri trebuie să câștige meciuri", a spus Reghecampf, care a adăugat că omul meciului a fost "arbitrul de margine".

Tehnicianul susține că șansele echipei sale la titlu rămân aceleași și după rezultatul de egalitate din derby-ul cu Dinamo. "Trebuie să mergem mai departe, situația nu se schimbă cu nimic. Indiferent de rezultatul din această seară tot trebuia să câștigăm meciul cu Astra. Noi trebuia să avem mai multă atenție, mai multă responsabilitate. Nu cred că trebuia să pierdem meciul acesta. Șansele sunt la fel ca înainte, mai sunt foarte multe meciuri de jucat. Dacă toți vor juca mereu cu aceeași ardoare și determinare, atât împotriva noastră, cât și împotriva lor (n.r. — a celor de la Astra Giurgiu), probabil că va fi un play-off disputat până în ultima etapă", a menționat Reghecampf.

Echipele Steaua și Dinamo au încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), duminică seara, pe Arena Națională din Capitală, în etapa a șasea a play-off-ului Ligii I la fotbal .

AGERPRES (editor: Marius Țone, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...