Reghecampf - Rezultatul de egalitate nu ne ajută deloc, m-a deranjat atitudinea jucătorilor mei

Reghecampf - Rezultatul de egalitate nu ne ajută deloc, m-a deranjat atitudinea jucătorilor mei

Antrenorul echipei de fotbal Steaua, Laurențiu Reghecampf, a declarat, duminică seara, că rezultatul de egalitate din derby-ul cu Dinamo nu ajută deloc formația roș-albastră în lupta pentru titlu, precizând că a fost deranjat de atitudinea jucătorilor săi în acest meci.

"E un rezultat care pe noi nu ne ajută deloc. Am pierdut două puncte importante azi. Noi le-am făcut acel gol celor de la Dinamo. Dacă Papp ataca acea minge, acel gol nu venea niciodată. M-a deranjat atitudinea jucătorilor și rezultatul. Am venit aici să câștigăm. Trebuie să fim mult mai bărbați în fața porții pentru că ratăm foarte mult. Trebuie să ne concentrăm mai mult, am impresia că sunt jucători care nu știu ce înseamnă o finală. Trebuie să reacționeze altfel, să alerge mai mult, să pună mai multă presiune. Nu înțeleg repriza a doua, nu înțeleg de ce ne-am retras așa de mult. Eu le-am spus să urce cât mai mult. Probabil că au crezut că pot să ducă acel 1-0 până la sfârșit, fără atitudine, fără să lupte. E păcat că am primit gol așa de ușor, chiar dacă cei de la Dinamo au mai avut câteva ocazii unde Niță a scos incredibil. Papp e un jucător important și nu poate să se comporte așa, să nu atace mingea, să nu degajeze și să primim gol așa de ușor", a spus el.

Antrenorul este convins că echipa sa nu va pierde meciul din etapa următoare cu liderul clasamentului, Astra Giurgiu. "Trebuie să mergem mai departe, nu avem timp să ne plângem. Mai sunt nouă meciuri, vor fi meciuri interesante, ne întâlnim cu Astra de două ori, cu Dinamo în retur. Deci mai sunt meciuri. Iar cu Astra vă promit eu că nu pierdem", a adăugat Reghecampf.

Tehncianul a afirmat că nu știe cât de gravă este accidentarea lui Ciprian Marica, înlocuit în minutul 40 al partidei. "Azi am pierdut doi jucători, pe Ciprian Marica (n.r. — accidentat) și pe Hamroun (n.r. — eliminat). În ceea ce privește accidentarea lui Marica nu pot să spun nimic acum, vedem ce ne va zice doctorul mâine. Acum, că s-a accidentat el, o să avem o problemă în ofensivă, dar să vedem mâine. Avem totuși 26 de jucători în lot și toți trebuie să se ridice la nivelul echipei", a explicat Reghecampf.

Dinamo București și Steaua București au terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), duminică seara, pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare, în prima etapă a play-off-ului Ligii I . Steaua a deschis scorul prin Jugurtha Hamroun (minutul 10), iar Dinamo a egalat prin fostul stelist Erik Bicfalvi (minutul 81).

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...