Reghecampf și Cordea, victorie într-o nebunie de meci. În minutul 90+2 erau conduși cu 3-1

Reghecampf și Cordea, victorie într-o nebunie de meci. În minutul 90+2 erau conduși cu 3-1

Al Tai, formația antrenată de Laurențiu Reghecampf, a învins-o pe Al Raed, scor 4-3, în runda cu numărul 14 din prima ligă a Arabiei Saudite. Trupa tehnicianului român a marcat de 3 ori în prelungiri, într-un meci interzis cardiacilor.

Reghecampf, victorie de poveste în campionatul Arabiei Saudite. Foto Getty images

Echipa lui Reghe, la care evoluează Andrei Cordea (ex FCSB) și Mario Dugandzic (ex Rapid) a început prost meciul cu Al Raed, în minutul 27 fiind deja 0-2 pe tabelă. Mensah a redus din handicap înaintea pauzei, însă tot adversarii au fost cei care au punctat, în muinutul 72, pentru 1-3.

Startul revenirii a fost dat în minutul 90+2, când Al Fadah a deviat mingea în propria poartă: 2-3. În al noulea minut de prelungiri a venit egalarea, Mensah transformând un nou penalty: 3-3 . S-a făcut 4-3 la ultima fază, în minutul 90+10, când Misidjan a șutat puternic din afara careului, iar mingea s-a dus în plasă după o deviere.

Cu victoria de astăzi, Al Tai ajunge la 14 puncte în primele 14 runde și urcă pe locul 13 în prima ligă a Arabiei Saudite. Etapa viitoare, pe 2 decembrie, formația fostului antrenor al Universității Craiova va juca pe terenul lui Al Fateh.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat