Regim TOTALITAR! Jurnalistul Pro TV Ovidiu Oanță, INTERZIS în minister de Toader după ce-a fost deranjat de întrebările acestuia/Document

Regim TOTALITAR! Jurnalistul Pro TV Ovidiu Oanță, INTERZIS în minister de Toader după ce-a fost deranjat de întrebările acestuia/Document

Regim TOTALITAR! Jurnalistul Pro TV Ovidiu Oanță, INTERZIS în minister de Toader după ce-a fost deranjat de întrebările acestuia. Ministerul Justiției refuză să îl acrediteze pe ziaristul Pro TV Ovidiu Oanță, potrivit răspunsului oficial postat de jurnalist pe contul său de Facebook. Este pentru prima oară în ultimii ani când Ministerul Justiției retrage acreditarea unui reporter.

 Evenimentul are loc la două săptămâni după ce ministrul Tudorel Toader i-a amenințat pe ziariști într-o declarație de presă că le va retrage acreditările dacă aceștia continuă să îi pună întrebări.

Astfel, la un eveniment public din 4 martie, Tudorel Toader, i-a amenințatâpe ziariștii care au vrut să-i pună întrebări că ”va proceda în consecință” dacă aceștia nu respectă un presupus protocol care a interzis chestionarea sa la finalul declarației de presă în care și-a prezentat bilanțul.

”Vă promit următorul lucru: am pe masă solicitările de reacreditare pe 2019. În măsura în care nu dați curs formulelor protocolare pe care le-am stabilit, voi proceda și eu în consecință”, a spus Toader, transmite ȘtirileProtv.ro.

În acel moment, o ziaristă i-a transmis: ”Dar noi nu putem să cerem revocarea dumneavoastră!”

Ziariștii au continuat avalanșa de întrebări: Ce notă vă dați? / Ați promis conferință săptămânală, de ce nu o faceți? / Vrem să vă punem întrebări / De ce nu ați vorbit în bilanț de OUG 7? / Ce credeți că ați făcut rău justiției în acești doi ani?

Toader a ignorat impasibil toate întrebările, și-a strâns lucrurile și a plecat din fața ziariștilor, spunându-le doar ”Întâi citiți-o, documentați-o și apoi puneți întrebări. O să postez materialele pe și vă las pe dvs să faceți evaluarea dvs”.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /