Regina Elisabeta a II-a a acordat o nouă audienţă virtuală, la Castelul Windsor

Regina Elisabeta a II-a a acordat o nouă audienţă virtuală, la Castelul Windsor

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a acordat joi o nouă audienţă prin legătură video, de la Castelul Windsor, relatează dpa.

Suverana, care a acuzat recent dureri de spate şi s-a aflat într-o perioadă de odihnă după vizita sa la spital în urmă cu aproape o lună, l-a salutat pe ambasadorul vietnamez Nguyen Hoang Long prin legătură video.

Aşezată în Oak Room de la Castelul Windsor, regina, în vârstă de 95 de ani, a purtat în timpul audienţei o rochie turcoaz, cu guler negru, un colier de perle şi o broşă.

Ambasadorul, care s-a aflat la Palatul Buckingham împreună cu soţia sa, Vu Huong Giang, şi-a prezentat scrisorile de acreditare şi cele de rechemare a predecesorului său.

Miercuri, regina Elisabeta a fost văzută pentru prima dată după ce şi-a anulat duminică, din cauza unor dureri de spate, participarea la ceremonia cu prilejul Remembrance Day de la monumentul Cenotaph, din Londra. Suverana a apărut miercuri la Castelul Windsor unde s-a întâlnit cu generalul Nick Carter, şeful forţelor armate britanice.

Prinţul Charles, care se află în vizită în Iordania, a declarat miercuri că regina este "bine", însă "odată ce ajungi la 95 de ani, nu mai este chiar atât de uşor pe cât era cândva". AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...