Regina Elisabeta a II-a se folosește de geantă pentru a trimite mesaje agenților de securitate

Regina Elisabeta a II-a se folosește de geantă pentru a trimite mesaje agenților de securitate

S-au făcut multe speculații cu privire la conținutul genților Elisabetei a II-a, un accesoriu de care regina Marii Britanii nu se desparte niciodată, relatează ziarul spaniol ABC.

În urmă cu câteva luni, istoricul Hugo Vickers dezvăluia că regina se folosește de geantă pentru a trimite mesaje agenților de securitate, în timp ce publicația The Sun asigura recent că suverana ține înăuntru banii pe care îi oferă nevoiașilor, o singură zi din săptămână, duminica după slujbă.

În fiecare săptămână regina oferă două bancnote de 5 lire, sau una singură de 10 lire. Potrivit surselor, este majordomul său cel care pune bancnotele în geantă, frumos îndoite. Din geanta suveranei nu lipsesc de asemenea bomboanele de mentă, un stilou, o oglinjoară, un ruj de buze, un pachet de șervețele și o pereche de ochelari pentru citit, precum și un cârlig de care își poate atârna oriunde geanta.

Elisabeta a II-la nu ar avea nevoie să poarte cu sine o poșetă, având în vedere că garda sa de corp poate transporta tot ceea ce are nevoie regina. Însă preferă să transporte ea însăși aceste lucruri, mai ales că se poate folosi de geantă și pentru a trimite mesaje ascunse agenților de securitate.

"Este un motiv de îngrijorare să vezi că regina își schimbă geanta, dintr-o mână în alta, în timpul unei conversații", declara în martie istoricul casei regale Hugo Vickers revistei britanice People. Este vorba de un semnal trimis personalului său, că dorește să încheie conversația, a asigurat el.

Este un mod discret de a pune capăt unei discuții fără să ofenseze pe nimeni. Deși nu este singurul semnal pe care îl trimite în acest fel. Atunci când pune geanta pe masă înseamnă că dorește ca întâlnirea să se încheie în următoarele cinci minute. În schimb, dacă așează geanta pe jos înseamnă că nu se bucură de întâlnire și că trebuie să fie salvată de doamna sa de companie.

Totuși, cel mai important semnal transmis de regină, nu este cu ajutorul genții, ci al inelului de căsătorie. Atunci când îl întoarce cu piatra spre palmă înseamnă că trebuie să fie salvată cu orice preț", a precizat Vickers.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /