Regina Elisabeta a Marii Britanii afirmă că întreaga țară este șocată de atacul de la Manchester

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a calificat marți drept 'un act barbar' atentatul sinucigaș de la Manchester, în care au fost ucise 22 de persoane, între care numeroși copii, și a afirmat că întreaga țară este șocată de acest atac, relatează Reuters și AFP.

* LIVE UPDATE Explozie la Manchester: 22 de morți și 59 de răniți; Statul Islamic a revendicat atentatul

'Întreaga țară este șocată de numărul mare de persoane ucise și rănite la Manchester noaptea trecută, adulți și copii, care participau la concert', a spus Regina Elisabeta.

'Vorbesc în numele tuturor când îmi exprim profunda simpatie pentru toți cei care au fost afectați de acest eveniment îngrozitor, în special pentru familiile și prietenii celor care au murit sau au fost răniți' în acest 'act barbar', a mai spus suverana britanică într-un comunicat.

O explozie s-a produs luni seara la Manchester Arena, la finalul unui concert al solistei americane Ariana Grande. Bilanțul victimelor atentatului a crescut la 22 de morți și 59 de răniți, după cum a anunțat marți dimineață șeful poliției din Manchester. Potrivit acestuia, autoritățile tratează explozia produsă în sala de concerte Manchester Arena drept incident terorist.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Surse din Poliție: Șefii se tem că au fost înregistrați de clan în biserică / Percheziții cu cântec

2 Țiitoare de lider PNL angajată la stat

3 Cică ele ar adevăratul motiv al intrării lui Băse în cursa pentru Primăria Capitalei

4 Prima bombă de campanie! Șarlatania din trecutul deputatului USR Stelian Ion: handicap inventat pentru locuinț…

5 Întâlniri de taină în biserică între şefii Poliţiei şi membri ai clanului Duduianu, în miez de noapte