Regina prefăcătoriei a dat bir cu fugiții

Regina prefăcătoriei a dat bir cu fugiții

Anamaria Prodan se anunțase ca un investitor la Academica Clinceni, dar a plecat de la echipa ilfoveană din Liga I după nicio lună.
Anamaria Prodan s-a lăudat că va reînvia Clinceniul și aștepta cu nerăbdare duelul cu Universitatea Craiova, echipa antrenată de soțul ei - Lauren'iu Reghecampf.

Mai mult, Anamaria își plasase fiica, pe Rebecca Dumitrescu, în conducerea clubului.

Însă după nicio lună, tot planul s-a dus de râpă, iar Anamaria Prodan s-a retras de la Clinceni, notează fanatik.ro. Totul s-ar fi întâmplat a urmare a faptului că un potențial investitor, Florin Dorbescu, nu mai e de găsit.

Mai mulți jucători au părăsit deja Clinceniul, iar echipa e în prag de desființare.

Pe 11 decembrie, pe Realitatea Sportivă, canalul de știri pe care îl deține Anamaria Prodan, se anunța cu fast: "Anamaria Prodan, unul dintre cei mai de succes impresari de fotbalişti din România, se implică din nou în fotbalul din Liga 1. Impresarul şi mai nou mogul de presă de 3 săptămâni, a devenit unul din patronii echipei Academica Clinceni. Jucătorii echipei sunt încantați de ideea de a lucra cu managerul care a făcut performanță cu ei la cel mai înalt nivel. Despre Anamaria Prodan este cunoscut faptul că are o relație de prietenie de foarte mulți ani cu primarul Clinceniului".


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...