Reginei pârțurilor de presă i s-a spart bășina-n nas!

Reginei pârțurilor de presă i s-a spart bășina-n nas!

Reginei pârțurilor de presă i s-a spart bășina-n nas! Anamaria Prodan a făcut o afacere bună după ce a reușit transferul lui Nicolae Stanciu în China. Fotbalistul român, care evolua pentru Slavia Praga, a fost mutat la echipa chineză Wuhan Three Towns.

Deși n-a fost de față la poza de grup care anunța încheierea afacerii, impresara a apelat la photoshop pentru a-și face loc în imagine.

Astfel, a folosit o fotografie cu ea mai veche, din care s-a decupat pentru a fi inclusă alături de Stanciu și de colegii de la firma de impresariat sportiv Spocs Consulting.

Pentru a realiza trucajul, impresara a folosit o fotografie cu ea, în altă ipostază, realizată la începutul acestui an.

Fotografia distribuită pe rețelele sociale de impresară a făcut înconjurul lumii, deși cea originală figura pe contul de socializare al companiei Spocs, scrie GSP .

După o serie de intervenții, fotografia trucată, cu Anamaria Prodan alături de Nicolae Stanciu și echipa de impresari, a fost preluată inclusiv de partenerii ei din Praga. Vezi AICI !

Internauții și-au dat seama de trucaj și au criticat-o intens pe Anamaria Prodan pentru „manevră”.

E o făcătură”, „Nu este editată, cred ca au postat-o prima dată când ea era la baie, apoi a apărut și ea în poză :))”, „@anamariaprodanreghecampf, îmi caut un editor photoshop”; „Sigur nu-l vrei p-ăsta de i-a editat poza, că se vede de la un kilometru ca e editată. =)))” – au fost câteva reacții acide postate pe Instagram.

Până acum, Anamaria Prodan nu a răspuns la criticile din mediul online, ci a mai postat o dată aceeași poză.

Fotografii: @anamariaprodanreghecampf/Getty Images


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...