Regizorul Quentin Tarantino s-a logodit cu cântăreața israeliană Daniella Pick

Regizorul Quentin Tarantino s-a logodit cu cântăreața israeliană Daniella Pick

Regizorul american Quentin Tarantino a cerut-o în căsătorie pe cântăreața israeliană Daniella Pick, acesta urmând să fie primul mariaj pentru cunoscutul cineast în vârstă de 54 de ani, laureat cu Oscar, informează Daily Mail.

Pe pagina oficială de Facebook a lui Quentin Tarantino au apărut mai multe linkuri la articole din presa israeliană care anunțau vestea logodnei.

Daniella, în vârstă de 33 de ani, a confirmat vestea, declarând pentru publicația de divertisment Pnai Plus: "Este adevărat. Suntem foarte fericiți și încântați".

Potrivit site-ului de știri israelian Walla!, Tarantino a cerut-o în căsătorie pe iubita sa la Los Angeles vineri seara, oferindu-i un inel de logodnă strălucitor.

Daniella este fiica unui renumit muzician israelian, Svika Pick, care a confirmat la rândul său fericita veste pentru Pnai Plus: ''Da, este bucurie în familia noastră. S-au logodit. Le-am urat mazel tov.''

Quentin și Daniella s-au întâlnit prima dată în 2009, atunci când regizorul se afla în Israel pentru a-și promova filmul "Inglourious Basterds".

Artista a apărut alături de Tarantino pe covorul roșu, la Los Angeles, două săptămâni mai târziu, însă relația a fost de scurtă durată și cei doi s-au despărțit.

În 2009, Tarantino a recunoscut într-un interviu că a întâlnit pe cineva cu care vede în sfârșit un viitor, dar că nu a continuat relația, deoarece nu era gata să se implice.

Regizorul a declarat pentru revista GQ că și-a sacrificat în mod intenționat viața personală pentru a se concentra pe cariera sa. "Atunci când fac un film nu fac nimic altceva. Filmul este totul. Nu am soție. Nu am copil. Nimic nu îmi poate sta în cale. Întreaga lumea se poate duce la naiba și poate lua foc. Nu-mi pasă. Asta e viața mea", mărturisise atunci regizorul, cunoscut pentru filme ca "Django Unchained", "Pulp Fiction" sau "The Hateful Eight".

"E Muntele Everest. Dacă urci Everestul nu mai faci nimic altceva. Toate preocupările tale lumești, familia, totul dispare pur și simplu. (...) Nu spun că nu mă voi însura sau că nu voi avea copii înainte de 60 de ani. Până acum însă am făcut alegerea de a merge pe acest drum singur", a explicat la acel moment Tarantino.

Totuși, povestea are un final fericit. În 2016, Tarantino și Daniella s-au întâlnit din nou și de atunci au fost văzuți în mod constant împreună.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...