Reglare de conturi în Brăila. Bărbat cu mâinile amputate, în stil mafiot. Atacul s-a produs în plină stradă

Reglare de conturi în Brăila. Bărbat cu mâinile amputate, în stil mafiot. Atacul s-a produs în plină stradă

O reglare de conturi în stil mafiot s-a petrecut în plină stradă, în Brăila. Un bărbat de 33 de ani a fost tăiat cu macete de mai mulți indivizi care aveau cagule pe față. Atacatorii nu au fost încă identificați.

Un bărbat a fost atacat cu macete FOTO: SHUTTERSTOCK

Sâmbătă noapte, 29 aprilie a.c., în jurul orei 23.15, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că o persoană ar fi fost agresată, suferind leziuni ce necesită îngrijiri medicale.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii, care, din primele date au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Brăila, în timp ce se afla pe Bulevardul Dorobanților din municipiu, ar fi fost lovit de persoane necunoscute, suferind leziuni ce au necesitat acordarea de asistenta medicală de specialitate”, a anunțat IPJ Brăila.

Potrivit unor surse, bărbatul atacat ar fi membru al unei grupări interlope.

Bărbatul atacat cu macete a ajuns la spital cu numeroase plăgi prin înjunghiere, fracturi la tibie și traumatism cranio-cerebral cu hemoragie intracraniană. Potrivit debrăila , medicii au fost nevoiți să îi amputeze mâinile și l-au transferat de urgență la Spitalul „Floreasca” din București.

Până la această oră, atacatorii nu au fost încă identificați, însă există un un cerc de suspecți.

În aceste momente, polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru identificarea persoanelor ce se fac vinovate de săvârșirea faptei și stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a mai precizat Poliția Brăila.

Scandal în fața unui bloc din Galați

Zona Galați-Brăila este de altfel scena unor scandaluri în plină stradă.

Un bărbat de 44 de ani din Galați a încălcat ordinul de protecție emis de judecători și a făcut scandal în fața unui bloc. Polițiștii l-au reținut, iar individul s-a ales cu dosar penal.

Secția 2 Poliție Galați a fost sesizată telefonic vineri, 28 aprilie a.c., la 112, de o femeie din Galați, cu vârsta de 34 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în fața blocului unde locuiește, a fost abordată de fostul concubin, un bărbat cu vârsta de 44 de ani.

Acesta avea obligația de a păstra o distanță minimă de 200 de metri față de apelantă și i se interzisese să o contacteze prin orice mijloc, conform ordinului de protecție emis de Judecătoria Galați.

La fața locului a fost găsită doar femeia, iar după verificările efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul a ajuns în acel loc conducând un autoturism, având suspendat dreptul de a conduce un autovehicul pe drumurile publice.

În cauză a fost întocmit dosar penal pe infracțiunile de încălcarea ordinului de protecție, respectiv pentru conducerea unui vehicul având permisul de conducere suspendat.

„Având în vedere că la nivelul Secției 2 Poliție se mai afla în lucru un dosar penal, în care se efectuau cercetări față de bărbatul, cu vârsta de 44 de ani, pentru infracțiunile de violență în familie și abandon de familie, cele două cauze au fost reunite, iar la data de 28 aprilie 2023, după audieri și după administrarea materialului probator, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a persoanei mai sus menționate”, a transmis IPJ Galați.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Foarte interesante amănunte...