Relaxează-te într-o vacanță!

Relaxează-te într-o vacanță!

Vacanța de vară se apropie și încă nu ai ales destinația? Sau poate vrei să pleci în vacanță de Paște? Am pregătit o listă cu destinații populare din România, Bulgaria, Grecia, Turcia și Tunisia. În funcție de preferințele tale și ale familiei, alege dintre ofertele Early Booking sau Last Minute. 

Pe lângă aceste destinații consacrate, poți alege și Albania, Croația sau Muntenegru. Găsești oferte pentru orice buget și ai inclusă și distracția, mâncarea bună și zilele însorite.

Turcia

De ce să alegi o vacanță în Turcia? Turiștii aleg această destinație, deoarece au un pachet de vacanță complet, la un preț foarte avantajos. Ajungi foarte repede, condițiile de călătorie nu sunt foarte stricte, vremea este foarte frumoasă și ai condiții de plajă încă din martie.

Când spui vacanță în Turcia, spui All Inclusive sau Ultra All Inclusive. Condițiile din hoteluri sunt foarte bune și în funcție de pachetul tău, dar și de numărul de stele al hotelului ales, te bucuri de servicii de calitate. Dacă ai copii, se pot bucura de activitățile organizate special pentru ei, iar tu te poți relaxa cu un cocktail sau poți face plajă în liniște.

Pentru cei care vor să viziteze și obiective turistice în Turcia, în funcție de locația aleasă, poți vizita Cappadocia și zbura cu balonul, sau poți vizita terasele albe din travertin de la Pamukkale. Pentru a descoperi cele mai frumoase obiective turistice din Turcia, poți alege un circuit. 

Simte aroma cafelei turcești făcută la nisip. Lasă-ți simțurile să exploreze senzații noi! Vacanța de vis te așteaptă în Turcia.  

Grecia

Cele mai frumoase insule, ape cristaline și nisip fin le găsești în Grecia. Această destinație este una accesibilă pentru cei care își doresc să călătorească în regim propriu sau aleg avionul. 

Insula Zakynthos oferă vreme cu mult soare, peisaje spectaculoase cu vegetație luxuriantă și plaje cu nisip auriu. Apele sale adânci, de culoare turcoaz, dar și peșterile prezente la malul marii, te vor face să te îndrăgostești de această locație. Nu rata apusurile de soare, la fel de spectaculoase ca și peisajele care îți taie răsuflarea.

Cea mai mare insulă din Grecia, Creta, este destinația perfectă pentru un bronz ce ține tot anul, dar și poze instagramabile. Creta te îmbie cu aspectul tropical al plajelor, nisipul auriu și locurile pitorești. 

Pentru cei care își doresc să viziteze și acele locuri încărcate de spiritualitate, Meteora este locul potrivit. Te bucuri de peisaje de neuitat, de livezile de măslini sau de florile parfumate de rodie sau de portocal. O adevărată experiență senzorială, dar și o încântare pentru simțurile tale.

Bulgaria

 

Sunny Beach sau Nisipurile de Aur? O vacanță în Bulgaria este o călătorie pentru o experiență culinară memorabilă, dar te bucuri și de o țară cu o tradiție vinicolă celebră. Fie că alegi sejurul pentru relaxare sau pentru a descoperi atracțiile turistice neștiute, Bulgaria este mereu surprinzătoare.

Pentru unii turiști vacanța de vis este la Sunny Beach. Aici găsești hoteluri atât pe placul celor mici, cu piscine generoase și tobogane de diferite mărimi, dar și pe placul adulților. Hotelurile sunt foarte aproape de plajă, iar dacă preferi o baie în mare, ai această opțiune la îndemână.

Preparate surprinzătoare, seri tematice și distracție cât ține o zi de vară, doar la Sunny Beach!

Nisipurile de Aur este o stațiune foarte apreciată de români, deoarece ajungi foarte repede, 4-5 ore cu mașina personală în condiții de trafic normale. În plus, este înconjurată de verdeață, iar clima este asemănătoare celei din România. Nu vei suferi de schimbări bruște de temperatură sau un disconfort sporit. 

Dacă ești obișnuit cu relieful din Grecia și în Bulgaria, la Nisipurile de Aur, va trebui să cobori pentru a ajunge la plajă, deoarece are un relief terasat. Vei rămâne plăcut impresionat odată ajuns la plajă și te vei bucura de răcoarea vegetației de aici. 

Litoralul românesc

 

Litoralul românesc este o alegere indiferent de sezon. Ajungi ușor, iar în ultimii ani hotelurile de la noi oferă pachete turistice avantajoase. Pentru cei care vor să se bucure de liniște pe toată perioada sejurului și fug de agitația din Constanța și Mamaia, pot alege Eforie Nord, Jupiter, Venus sau Neptun-Olimp.

Sunt multe hoteluri aproape de plajă și vei simți cum dimineața ești furat de peisaj, chiar de la răsărit. Beneficiezi de condiții All Inclusive și pe litoralul românesc. 

Dacă alegi stațiunea Cap Aurora te vei bucura de terasele cu deschidere la mare, de vegetația luxuriantă și de mult divertisment în aer liber. Hotelurile sunt foarte aproape de mare, apa nu este adâncă și este potrivită și pentru familiile care au copii mici.

Nu este nevoie să ajungi pe o insulă tropicală pentru a te bucura de peisaje de vis. Plaja din Cap Aurora este împărțită în mici golfuri, la fel ca și o insulă tropicală.

Pe litoralul românesc poți ajunge atât cu mașina, dar și cu trenul. Stațiunile dispun de curse interne, ca tu să ajungi ușor și să te bucuri de vacanța mult visată.

Tunisia

Ce-ți oferă Tunisia? Plaje însorite, stațiuni turistice renumite prin frumusețea lor și clima prietenoasă. Este o destinație populară pentru înot și sporturi de apă. Găsești nisip alb, ruine istorice și mâncare deosebită. 

Deșertul Sahara se întinde și pe suprafața Tunisiei, astfel că te poți bucura de o excursie prin deșert, să petreci o noapte sub cerul înstelat și să admiri focurile de tabăra ale beduinilor, dar poți vizita și peșterile subterane.

Tunisia este o țară modernă, diferită de celelalte țări arabe, deoarece a fost colonie franceză foarte mult timp. În același timp, sunt conservate foarte bine ruinele fostelor orașe romane, vestigiile istorice și mozaicurile.

Plajele de pe litoralul Mării Mediterane sunt spectaculoase, iar apa albastră le oferă iubitorilor de snorkeling o lume acvatică de vis. Stațiunile turistice Hammamet, Monastir, Sousse sunt recunoscute pentru hotelurile moderne și confortul pe care îl oferă turiștilor. Majoritatea sunt situate aproape de plajă, oferindu-le atât celor mici, cât și celor mari motive de distracție.

Călătorește și umple-ți viața cu amintiri frumoase!


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...