Rennae Stubbs, fosta antrenoare a Serenei Williams: „Halep a fost distrusă de Mouratoglou”

Rennae Stubbs, fosta antrenoare a Serenei Williams: „Halep a fost distrusă de Mouratoglou”

Rennae Stubbs, câștigătoare a 4 titluri de Grand Slam la dublu, este acum una dintre cele mai apreciate comentatoare de tenis din lume. Fosta antrenoare a Serenei Williams l-a luat la țintă pe Patrick Mouratoglou, de asemenea antrenor al americancei, dar și al Simonei Halep.

Simona Halep a fost suspendată 4 ani din tenis după ce a fost depistată dopată. Foto Getty images

Australianca a făcut o analiză dură a cazului Simona Halep, după ce Patrick Mouratoglou și-a asumat vina pentru că românca a fost suspendată pentru dopaj. Rennae Stubbs îi reproșează francezului faptul că și-a recunoscut prea târziu vina pentru că românca a fost prinsă dopată.

„Nu înțeleg de ce a decis să iasă acum, sunt de acord că este puțin prea târziu! Dacă nu cumva o spune acum, cu procesul de la TAS, în speranța că va reuși să primească o pedeapsă mai blândă și o face special pentru acea bătălie în instanță. Poate că el crede că ar putea influența TAS-ul, dar mulți oameni se întreabă și despre neregulile din pașaportul biologic al Simonei”, a declarat australianca, potrivit Tennisuptodate.com.

Rennae Stubbs a comentat ultimele declarații ale lui Mourtoglou. Foto Facebook

Rennae Stubbs a comentat ultimele declarații ale lui Mourtoglou. Foto Facebook

Stubbs este de părere că Patrick Mouratoglou și colaboratorii săi au distrus-o pe Simona Halep, după ce i-au dat suplimentul de colagen contaminat cu Roxadustat: „Simona și-a schimbat toată echipa în decurs de șase luni. Și a avut de-a face cu o mulțime de accidentări, amintește-ți de problema cu mușchii gambei pe care o avea, diferite lucruri.

Au încercat să repare accidentarea

Probabil că încercau să găsească o modalitate de a o ajuta cu problema de la gambă. Nu știu, speculez, ceea ce probabil nu ar trebui să fac, dar mă gândesc că poate ei încercau să repare accidentarea, să o readucă pe drumul cel bun și s-au gândit la colagen. Încercând să introducă asta în organismul ei , au distrus-o!”, a adăugat fosta antrenoare a Serenei Williams, într-un episod recent al „Podcast-ului de tenis Rennae Stubbs.

În urmă cu câteva luni, australianca cerea ca vinovații să se arate în cazul Simonei: „Este dur de citit. Sincer, o cred și înțeleg ce spune. Și cred că echipa ei are multe răspunsuri de dat în acest caz. Ca sportiv, tu ești responsabil, dar te bazezi foarte mult pe echipa ta pentru a face lucrurile corect. În acest caz, trebuie să fie găsit un vinovat”, declara Rennae Stubbs înainte ca Patrick Mourtoglou să-și asume responsabilitatea contaminării lui Halep.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat