Replică dură pentru Florin Răducioiu, după ce acesta îl numise „cioban” pe Radu Drăgușin

Replică dură pentru Florin Răducioiu, după ce acesta îl numise „cioban” pe Radu Drăgușin

Radu Drăgușin este unul dintre ”tricolorii” care s-au făcut remarcați pe parcursul acestui an, drept pentru care a fost desemnat ”fotbalistul anului” într-un top realizat de Gazeta Sporturilor. Însă titlul primit de fundașul naționalei l-a nemulțumit total pe Florin Răducioiu, care a făcut câteva remarci dure.

Florin Răducioiu nu îl vede pe Drăgușin drept cel mai bun. Foto Facebook

„De unde și până unde l-ați premiat pe Radu Drăgușin jucătorul anului? Cu tot respectul pentru el, este un jucător foarte limitat din punct de vedere tehnic. Se premiază ciobănia? Nu am absolut nimic cu el, este foarte tânăr, la început de carieră, dar dă două pase, în dreapta și în stânga, și două lovituri de umăr! Mi se pare că am pierdut esența fotbalului în România, premiem un fotbalist cu un stil de joc foarte rudimentar din punct de vedere tehnic”, a răbufnit Florin Răducioiu.

Alibec, preferatul lui Răducioiu

Fostul mare atacant spune că ar fi trebui premiat Denis Alibec, care a avut un sezon bun cu Farul și evoluții solide la națională. ”Este o decizie eronată, pripită, rușine celor care l-au desemnat! În schimb, trebuia premiat Alibec, care a fost extraordinar de spectaculos și foarte, foarte eficient. Fotbalul înseamnă spectacol, driblinguri, goluri, emoții”.

Impresarul lui Radu Drăgușin, Florin Manea, a intervenit imediat și l-a ”mitraliat pe Florin Răducioiu, printr-o postare interminabilă pe Facebook. „Îmi e rușine de rușinea lui Răducioiu... nu știu cum aș putea să comentez derapajul lui la adresa lui Radu Drăgușin... este incalificabil... rușine celor care au votat??? Rușine să-ți fie ție pentru că poți vorbi așa despre un fotbalist pe care l-ai antrenat o lună de zile și care a dat dovadă că e român adevărat și după 8 ani de Italia vorbește perfect limba noastră...

Acuzat că uitase limba română după 3 luni

Uită Florin Răducioiu că după 3 luni de Italia uitase limba română? Uită Florin Răducioiu că îl amenința pe Radu să semneze cu o anume impresară cu care el era asociat? Uită Răducioiu că un coleg de-al său (n.r. - Gică Popescu) a câștigat fotbalistul anului de multe ori și în perioada aia juca marele Gheorghe Hagi? Uită ca Fabio Cannavaro a fost Balon de Aur deși jucau Ronaldo, Zinedine Zidane?

Rușine Mircea Rednic, Cristiano Bergodi, Ovidiu Burca, Giorgio Chiellini etc., care l-au văzut cel mai bun... ne este rușine tuturor, Florin Răducioiu, dar mie îmi e rușine cel mai tare de... Come se dice la voi?? De tine”, a scris Manea pe Facebook.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat