Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Replica lui Liviu Avram la minciunile lui Nicolicea. Oameni buni, nemernicii ăștia sunt din ce în ce mai agresivi!

Replica lui Liviu Avram la minciunile lui Nicolicea. Oameni buni, nemernicii ăștia sunt din ce în ce mai agresivi! Jurnalistul „Adevărul“ Liviu Avram a publicat marţi mai multe imagini cu solicitările sale trimise Universităţii „Spiru Haret“ cu intenţia de a clarifica situaţia studiilor lui Eugen Nicolicea, propunerea PSD la Ministerul Justiţiei. Nicolicea a susţinut pe Facebook că „toţi cei care s-au interesat au primit imediat informaţiile solicitate de la Universitatea «Spiru Haret»“.

 Nicolicea a mai subliniat şi faptul că a absolvit cu nota 10 examenul de licenţă şi a criticat presa de faptul că nu a relatat această informaţie. „Din păcate, nici de această data nu au lăsat datele oficiale să strice un subiect atât de «senzaţional»”, a scris Nicolicea pe Facebook.

Liviu Avram arată însă că în decembrie 2017 a trimis mai multe solicitări decanului facultăţii de Drept de la Spiru Haret, acesta din urmă confirmând că a primit mesajul. Totuşi, 16 luni mai târziu răspunsul de la Spiru Haret încă se lasă aşteptat.

„Cum au stat, de fapt, lucrurile: - Pe 12 decembrie 2017, ora 15.00, i-am trimis un e-mail decanului de la Drept, dl. Marian Ilie, în care îi solicitam clarificări despre licenţa d-lui Nicolicea. Decanul mi-a confirmat primirea mesajului 32 de minute mai târziu, cu promisiunea unui răspuns (foto 1). Am aşteptat şase zile răspunsul. - Pe 18 decembrie 2017, ora 15.37, revin cu un mesaj către decan. Nu am primit vreun răspuns, aşa că… - Pe 19 decembrie 2017, ora 20.12, public pe Adevărul.ro materialul cu „secretul lui Nicolicea”. - Pe 20 decembrie, decanul îmi răspunde la al doilea mesaj şi promite din nou că se va interesa de răspuns (foto 2). Ca orice deontolog în stare pură, din decembrie 2017 şi până în prezent nu am mai primit nimic de la Spiru Haret”, a scris Liviu Avram pe Facebook.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 BREAKING USR / PLUS a câştigat Bucureștiul cu 46%! PNL s-a impus în Transilvania, PSD e pe primul loc în Moldova…

2 LIVE Primele rezultate provizorii după numărarea a 90.07% din voturi: PNL conduce, PSD pe doi, USR / PLUS pe tre…

3 OFICIAL USR / PLUS va câștiga alegerile europarlamentare! La ora 15.30: PSD-25,4%, USR / PLUS-23,6%, PNL-22,8%

4 ALERTĂ Mama primarului PSD al Constanței, dusă la poliție după ce a fost prinsă sustrăgând 5 buletine de vot!

5 Primul semnal. Rezultat alegeri europarlamentare Noua Zeelandă. Alianța USR / PLUS–64%, PNL–17%, PSD–6%

recomandări

Te ia DNA: Dan Iulian Idolu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Vezi cum drona asta zboară cu super viteză prin clădiri abandonate