Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Replica lui Liviu Avram la minciunile lui Nicolicea. Oameni buni, nemernicii ăștia sunt din ce în ce mai agresivi!

Replica lui Liviu Avram la minciunile lui Nicolicea. Oameni buni, nemernicii ăștia sunt din ce în ce mai agresivi! Jurnalistul „Adevărul“ Liviu Avram a publicat marţi mai multe imagini cu solicitările sale trimise Universităţii „Spiru Haret“ cu intenţia de a clarifica situaţia studiilor lui Eugen Nicolicea, propunerea PSD la Ministerul Justiţiei. Nicolicea a susţinut pe Facebook că „toţi cei care s-au interesat au primit imediat informaţiile solicitate de la Universitatea «Spiru Haret»“.

 Nicolicea a mai subliniat şi faptul că a absolvit cu nota 10 examenul de licenţă şi a criticat presa de faptul că nu a relatat această informaţie. „Din păcate, nici de această data nu au lăsat datele oficiale să strice un subiect atât de «senzaţional»”, a scris Nicolicea pe Facebook.

Liviu Avram arată însă că în decembrie 2017 a trimis mai multe solicitări decanului facultăţii de Drept de la Spiru Haret, acesta din urmă confirmând că a primit mesajul. Totuşi, 16 luni mai târziu răspunsul de la Spiru Haret încă se lasă aşteptat.

„Cum au stat, de fapt, lucrurile: - Pe 12 decembrie 2017, ora 15.00, i-am trimis un e-mail decanului de la Drept, dl. Marian Ilie, în care îi solicitam clarificări despre licenţa d-lui Nicolicea. Decanul mi-a confirmat primirea mesajului 32 de minute mai târziu, cu promisiunea unui răspuns (foto 1). Am aşteptat şase zile răspunsul. - Pe 18 decembrie 2017, ora 15.37, revin cu un mesaj către decan. Nu am primit vreun răspuns, aşa că… - Pe 19 decembrie 2017, ora 20.12, public pe Adevărul.ro materialul cu „secretul lui Nicolicea”. - Pe 20 decembrie, decanul îmi răspunde la al doilea mesaj şi promite din nou că se va interesa de răspuns (foto 2). Ca orice deontolog în stare pură, din decembrie 2017 şi până în prezent nu am mai primit nimic de la Spiru Haret”, a scris Liviu Avram pe Facebook.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cine sunt marii masoni din Ministerul de Interne

2 Avortul ratat Victor Ponta a făcut ieri 47 de ani. Cornelia Naum, mamă: „Nu am vrut să țin sarcina, cînd eram …

3 Tic-tac! MISTERUL schimbării prenumelui Rodica în Viorica Nica al actualei Viorica Vasilica Dăncilă va fi eluc…

4 VIDEO Femei plimbate în lesă prin centrul Timișoarei

5 Gata, îl scot din țară! Încă un infractor va scăpa nepedepsit! Mario Iorgulescu va fi transferat la o clinică …

recomandări

Te ia DNA: Cristi Bâgiu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Top 10 piscine din lume