Reprezentanți SRI înaintați în grad la trecerea în rezervă de președintele Iohannis

Reprezentanți SRI înaintați în grad la trecerea în rezervă de președintele Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a semnat marți decretele privind înaintarea în grad, la trecerea în rezervă, a trei reprezentanți ai Serviciului Român de Informații (SRI).

Șeful statului a semnat decretele privind acordarea gradului de general de brigadă — cu o stea, la trecerea în rezervă, coloneilor din SRI Mihaela Dumitrescu, Bogdan Pasăre și Simion Cecan.

Tot marți, șeful statului a semnat decretele privind trecerea în rezervă a general-maiorilor cu două stele Ovidiu-Ionel Tărpescu și Marius Harabagiu, a generalilor de brigadă cu o stea Gheorghe Badea, Mircea Mîndrescu, Gheorghe Vișan, Dan-Angelo Lăpădat, Constantin Zanfir, a contraamiralului Cătălin-Silviu Dumistrăcel, contraamiralilor de flotilă Tiberiu Frățilă, Gigi-Cristinel Uce, Dan Hăulică și Ioan Stănciulescu.

Președintele Iohannis a mai semnat decretele privind încetarea raporturilor de serviciu cu Ministerul Afacerilor Interne ale chestorului de poliție Ioan Scripniciuc, trecerea în rezervă a generalilor de brigadă cu o stea Dorin Oltean și Marin Andreiana.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...