Reprezentantul României intră în concurs în prima parte a finalei Eurovision

Reprezentantul României intră în concurs în prima parte a finalei Eurovision

Reprezentantul României, WRS, va cânta, sâmbătă seara, alături de reprezentanţii altor 24 de ţări, în prima parte a finalei concursului Eurovision 2022.

WRS, cu melodia "Llamame", şi-a câştigat locul în finala concursului european, după semifinala de joi noaptea, alături de reprezentanţii altor nouă ţări.

"Mă bucur că juraţii au apreciat piesa noastră, fanii s-au mobilizat şi au promovat-o în social media, iar astăzi românii din diaspora au votat 'Llamame'. Este un sentiment formidabil să ştii că ai alături de tine atât de mulţi compatrioţi care te susţin şi votează pentru un rezultat cât mai bun al României la Eurovision. Le promit tuturor că nu îi voi dezamăgi în finală!", a declarat WRS după semifinală, potrivit TVR.

Potrivit şefei delegaţiei României la Eurovision 2022, Iuliana Marciuc, calificarea României a fost meritată, precizând că WRS "este un artist complex, cu o mentalitate de învingător".

"O victorie meritată! Am revenit în finală după cinci ani şi mă bucur enorm că România este din nou alături de cei mai buni. WRS este un artist complex, cu o mentalitate de învingător, care i-a dat energia să se califice în ultimul act al concursului. Bucuria, seriozitatea, determinarea şi ambiţia cu care a abordat proiectul Eurovision au impresionat echipa TVR. Suntem alături de el şi îl sprijinim 100% pentru ca România să obţină o clasare cât mai bună la această ediţie ESC", a declarat Iuliana Marciuc, după calificarea în finală.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria