Reprezentativa națională Under-21 a României a câștigat în fața Albaniei cu 5-0

Reprezentativa națională Under-21 a României a câștigat în fața Albaniei cu 5-0

Echipa națională Under 21 a României a făcut zdrobit șocant în Giulești și a învins cu scorul de 5-0 pe Albania U21, în grupa E a preliminariilor EURO 2025, scrie Agerpres.

România - Albania FOTO: Echipa națională de fotbal a României/facebook

România este cea care a deschis scorul la minutul 7, prin Louis Munteanu, care a transformat un penalty obținut tot de el, iar în scurt timp avansul a crescut prin golul marcat de Matei Ilie.

Rareș Ilie a înscris al treilea gol în minutul 37, după pauză Dina Grameni și apoi Danciu au punctat în favoarea României. De la minutul 81, albanezii au evoluat în zece jucători, după ce Shpendi l-a faultat pe Alexandru Musi. În meciul-tur, disputat în urmă cu două luni, România a pierdut în Albania cu 3-2 după ce a condus cu 2-0.

În alt meci din grupă, Elveţia a dispus de Armenia cu 5-0.

Elveţia ocupă primul loc, cu 10 puncte (4 jocuri), urmată de România, 9 puncte (4 j), Albania, 9 p (5 j), Finlanda, 3 p (3 j), Muntenegru, 3 p (3 j), Armenia, 1 p (5 j). La turneul final din Slovacia se vor califica cele nouă câştigătoare ale grupelor preliminare şi cele mai bune trei formaţii de pe locurile secunde, în timp ce restul echipelor clasate pe locul al doilea în grupe vor juca baraje pentru cele trei locuri disponibile.România va disputa următorul meci marţi 21 noiembrie, cu Elveţia, pe Stade de la Maladiere, din Neuchatel.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat