„Reproducătorul” Borcea a „instrumentat-o” și pe iulia Albu?

„Reproducătorul” Borcea a „instrumentat-o” și pe iulia Albu?

Cristi Borcea și Mihaela, fosta sa soție, au fost nașii de nuntă pentru Iulia și Mihai Albu care, de asemenea, au divorțat.

Însă, de-a lungul anilor au existat zvonuri potrivit cărora, între fostul finanțator de la Dinamo și Iulia Albu a existat mai mult de cât o relație de prietenie.

 Iulia Albu a rupt tăcerea cu privire la zvonurile respective. Iulia Albu a lăsat de înțeles că a „existat ceva” mai mult decât o prietenie între ea și Cristi Borcea, însă fostul finanțator de la Dinamo nu este tocmai „genul ei de bărbat”:

„Într-adevăr, a existat ceva acolo. Dar nu vreau să intru în detalii, pentru că nu îmi place! Au fost niște lucruri care în mod cert s-au întâmplat. Mie îmi place alt tip de bărbați, culți, eleganți. Eu cred că ține de verticalitatea fiecăruia să întrerupă anumite legături atunci când lucrurile depășesc o anumită graniță.
Au existat niște lucruri care m-au îndepărtat foarte mult de ei. Și de el, dar și de Mihaela. Oricum, e bine că și-au dorit altele”, a spus Iulia Albu, potrivit playsport.ro.

Iulia Albu, misterioasă despre relația cu Borcea: „Au fost niște lucruri care s-au întâmplat”

Pe vremea când era căsătorit cu Mihaela, Cristi Borcea a fost nașul de nuntă pentru Iulia și Mihai Albu. Între timp, ambele relații s-au destrămat și au ajuns la divorț: „Cum se spune, mai este nașul meu? Nu mai e, am divorțat. Ba este pe viață. Eu prefer să nu vorbesc despre acest subiect. Evident că au existat niște lucruri care m-au făcut pe mine să mă distanțez de ei. Totuși, spre norocul meu, am avut și altă pereche de nași. Așa că Mikaela are niște părinți spirituali. Cristi și Mihaela au fost clienții tatălui meu de foarte mult timp. Și erau prieteni comuni pentru mine și Mihai”, a mai spus Iulia Albu.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, muci l-a făcut! O dronă kamikaze Switchblade americană lovește un tanc rusesc cu militari pe el

2 VIDEO Șefa Russia Today: Cine studiază în Occident merge direct în iad / Dacă Rusia nu câștigă războiul se va termina rău pentru toată omenirea

3 „Am fost supusă abuzului sexual în țara mea. România m-a tratat ca un gunoi. Am ales să plec”

4 Cine era colonelul iranian Sayyad Khodaye, asasinat duminică în fața casei sale din Teheran

5 ULTIMA ORĂ Igor Dodon a fost reținut pentru 72 de ore. Pionul Moscovei, acuzat de trădare de țară