Restricții de circulație pe Calea Victoriei în perioada 15 - 17 aprilie

Restricții de circulație pe Calea Victoriei în perioada 15 - 17 aprilie

În acest sfârșit de săptămână, dar și luni, Calea Victoriei va fi destinată exclusiv pietonilor, pe segmentul de la intrarea dinspre Piața Victoriei, până la intersecția cu strada George Enescu, a informat Primăria Capitalei, prin intermediul unui comunicat de presă.

Restricțiile sunt impuse în contextul organizării evenimentului " La pas pe Calea Victoriei ", desfășurat sâmbătă și duminică, între orele 10,00 — 20,00 și luni între 10,00 — 18,00.

"Întreg traseul va fi animat de spectacole și activități cu intrare gratuită: ateliere creative pentru copii, spectacole de teatru, studio foto mobil, face painting, statui vivante, animatori pe picioroange, mimi, personaje pentru copii, păpuși uriașe, portretiști, caricaturiști, dar și tonete cu produse hand made și preparate diverse", a menționat sursa citată.

Pentru buna desfășurare a evenimentului se va restricționa traficul rutier pe Calea Victoriei, în perioada 14 aprilie, ora 22,00, și 18 aprilie, ora 05,00, în tronsonul cuprins între Piața Victoriei și Strada George Enescu, precum și pe străzile ce acced în aceasta.

Pe durata restricțiilor se va permite traversul pe Calea Victoriei, pe str. Sevastopol, str. Gheorghe Manu, Bd. Dacia și pe str. George Enescu.

Se va permite accesul riveranilor către domiciliu, precum și către unitățile economice din zonă conform indicatoarelor montate temporar pe durata restricțiilor, pe următoarele străzi:

—Str. Frumoasă între str. Sevastopol și Calea Victoriei;

—Str. Gina Patrichi între Bd. Lascăr Catargiu și Calea Victoriei;

—Calea Griviței între Str. C-tin Budișteanu și Calea Victoriei, cu mențiunea că accesul auto al riveranilor va fi restricționat către aleea din fața Palatului Știrbei, apoi către str. Banului.

Rute alternative:

—Bd. Kiseleff — Piața Arcul de Triumf — Piața Charles de Gaulle — Calea Dorobanților — Șos. Ștefan cel Mare;

—Calea Știrbei Vodă — Str. Ion Câmpineanu — Calea Victoriei.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă în această perioadă și să respecte semnalele polițiștilor rutieri și să folosească rutele ocolitoare.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, din nou fără haine pe internet

2 Dezvăluire fără precedent despre Armata Rusiei! / Echipamente ultramoderne, de miliarde de euro, au fost distruse sau aruncate deoarece soldații ruși nu…

3 VIDEO A început lupta pentru putere la Moscova? / FSB l-a arestat pe un angajat al șefului mercenarilor Wagner, cunoscut pentru criticile față de Serghe…

4 ULTIMA ORĂ Priviți, 500 de soldați ruși protestează la granița cu Ucraina împotriva „condițiilor inumane”!

5 Avertismentul profesorului Ciurea despre mici și cârnați