Rețeta de pâine de dietă a Andreei Marin. „E gata în doar 5 minute” FOTO

Rețeta de pâine de dietă a Andreei Marin. „E gata în doar 5 minute” FOTO

Pâinea este, adesea, nelipsită de la masă. Totuși, problema cu consumul a prea multă pâine este că... îngrașă. Andreea Marin a dezvăluit cu o rețetă inedită, potrivită pentru o dietă fără carbohidrați. Este simplă, rapidă și gustoasă.

Andreea Marin a dezvăluit dieta pe care o urmează FOTO Arhivă

Andreea Marin are foarte mare grijă de silueta sa și, implicit la ce mănâncă. Se ferește de făinoase și carbohidrați, cum ar fi pâinea, pastele, orezul și cartofii. Are însă câteva trucuri, pe care le împărtășește cu urmăritorii săi, pe rețelele de socializare. Un exemplu ar fi o „pâinică de dietă”, pe care vedeta și-o prepară acasă.

Rețeta de pâine a Andreei Marin

Alternativa Andreei Marin la pâinea tradițională, este una mai sănătoasă și cu mai puține calorii.

Ingrediente:

  • 65g făină de migdale ( cam 3 linguri cu vârf, se găsește online sau la Plafar)
  • 2 ouă întregi
  • 2 linguri de unt topit
  • o linguriță mică de praf de copt
  • sare, după gust
Vedeta adaugă diverse semințe și condimente FOTO Facebook

Vedeta adaugă diverse semințe și condimente FOTO Facebook

Amesteci totul într-un vas mai înalt, de pildă un bol de sticlă, și îl bagi la microunde cam 3 minute, doar atât! Aluatul crește și se coace, dacă vrei poți sa mai adaugi apoi 30 de secunde, depinde cât vrei sa iasă de rumenită pâinea.

Cunoscuta prezentatoare TV a mai precizat faptul că ea mai adaugă și diverse semințe și condimente: chimion, ceapă uscată, praf de usturoi, semințe de in și susan, piper.

De asemenea, pâinea ar putea fi transformată și într-un desert gustos, fără zahăr. Ingredientele menționate se pot înlocui cu picături de ștevie pentru îndulcire (cea mai bună variantă de înlocuire a zahărului, mai indicată decât siropul de agave), cacao sau pudră de roșcove.

Pâinica promisa de dietă! E mai gălbioară, pentru că e gătită cu ouă, și e gata în doar 5 minute! Evită făina tradițională, e o variantă gustoasă de pâine făcută in casă atunci când vrei să ții o dietă fără făinoase, carbohidrați (fără pâine, paste, orez, cartofi), a scris ea, într-o postare pe Facebook.

Rezultatul final FOTO Facebook

Rezultatul final FOTO Facebook

Cum se menține în formă Andreea Marin

La 48 de ani, vedeta e într-o formă fizică de zile mari.

Dieta sa este bogată în de toate: carne, pește, fructe de mare, brânză, smântână, unt pe pâine, compensând cu grăsimi bune lipsa carbohidraților.

Adaugă mereu salate, legume, supe, ciorbe și ceai.

Secretul constă în evitarea carbohidraților rafinati și a zahărului, inclusiv a fructelor prea bogate în zaharuri. De asemenea, spune că mănâncă porții mici de mâncare. Nu consumă băuturi carbogazoase. Nu bea nici cafea, cu toate că dieta pe care o ține nu îi interzice acest lucru.

Mișcarea în aer liber, este și ea un factor extrem de important. Andreea Marin susține că își face mereu timp, zilnic, pentru jumătate de oră de sport. Seara, ea mănâncă cel mai târziu cu 4 ore înainte de culcare și lasă un spațiu între mese de minim trei ore.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”