Reuniune a miniștrilor de externe rus, iranian și sirian în această săptămână, la Moscova

Reuniune a miniștrilor de externe rus, iranian și sirian în această săptămână, la Moscova

Miniștrii de externe rus, iranian și sirian vor avea o reuniune săptămâna aceasta la Moscova, a anunțat marți purtătoarea de cuvânt a diplomației ruse, Maria Zaharova, informează AFP și TASS.

'O întrevedere tripartită a șefilor diplomațiilor rusă, siriană și iraniană, Serghei Lavrov, Walid Mouallem și Mohammad Javad Zarif, este prevăzută pentru sfârșitul acestei săptămâni la Moscova', a declarat Zaharova.

Iranul și Rusia sunt aliații cei mai apropiați ai regimului de la Damasc și îi consideră "teroriști" pe toți opozanții acestuia. Ei l-au apărat pe Bashar al-Assad împotriva acuzațiilor formulate de țărileoccidentale, potrivit cărora armata guvernamentală siriană a efectuat, la 4 aprilie, un atac chimic asupra orașului rebel Khan Shaykhun, soldat cu moartea a zeci de civili.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 O nouă ameninţare lansată de propaganda rusă: „Două rachete nucleare vor lovi imediat. Una la Washington, cealaltă la Londra” VIDEO

2 Etnicii minoritari din armata rusă au început să vorbească în limba nativă pentru a nu fi bombardați de ucraineni

3 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

4 ULTIMA ORĂ Primul oficial ucrainean de top care admite că este „imposibil” ca Ucraina să învingă Rusia cu nivelul actual de sprijin din Occident

5 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!