Reuniune de URGENȚĂ la Cotroceni. Iohannis, Cioloș și Isărescu discută cu liderii partidelor politice

Reuniune de URGENȚĂ la Cotroceni. Iohannis, Cioloș și Isărescu discută cu liderii partidelor politice

Klaus Iohannis a anuntat pe pagina de Facebook ca i-a invitat la Cotroceni, de la ora 11.00, pe premierul Dacian Ciolos, pe guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, si pe liderii partidelor politice, pentru consultari pe tema rezultatelor referendumului din Regatul Unit al Marii Britanii.

Reamintim ca rezultatul final al referendumului din Marea Britanie arata ca peste 51% dintre britanici au votat pentru iesirea din UE.

Reuniune de urgenta si la Guvern dupa Brexit - surse 

Votul pentru Brexit declanseaza o serie de reactii in lant in toate statele membre. Dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat intalnire de urgenta la ora 11.00 la Cotroceni cu premierul, guvernatorul BNR si liderii partidelor, si Guvernul va avea propria reuniune de urgenta, de la ora 12.00.

Astfel, premierul i-a convocat la Guvern pe cei doi vicepremieri, ministrul de Externe, secretarul de stat pentru afaceri europene si seful Cancelariei, potrivit unor surse guvernamentale.

Dupa intalnire, premierul va sustine o declaratie de presa.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…