Reuniunea Consiliului NATO-Rusia a debutat la Bruxelles

Reuniunea Consiliului NATO-Rusia a debutat la Bruxelles

Prima reuniune a Consiliului NATO-Rusia, care se desfăşoară în ultimii doi ani și jumătate, a început la Bruxelles, relatează Agenţia de presă RIA NOVOSTI. Agenţia de presă mai precizează faptul că Rusia este reprezentată la reuniune de către o comisie interministerială formată din reprezentanţi ai Ministerului rus al Afacerilor Externe și ai Ministerului rus al Apărării.

MAE al Rusiei va fi reprezentat la reuniune de către ministrul adjunct de externe al Rusiei, Aleksandr Gruşko. Delegația rusă, care participă la reuniunea Consiliului NATO-Rusia, a sosit deja la sediul Alianței Nord-Atlantice de la Bruxelles. Pe 11 ianuarie, ministrul adjunct rus de externe, Aleksandr Gruşko, a anunțat că delegația Rusiei pleacă la Bruxelles, pentru a participa la reuniunea Consiliului NATO-Rusia, având unele așteptări realiste și în speranța că va avea loc un dialog aprofundat./vdraguta/cpodea

www.russian.rt.com – 12 ianuarie

Sursa: rador.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria