Reuters: Producţia de gaze din Norvegia ar putea scădea cu 25% din cauza grevei

Reuters: Producţia de gaze din Norvegia ar putea scădea cu 25% din cauza grevei

Greva angajaţilor Equinor, care cer salarii mai mari, a început în noaptea de luni spre marţi. Din această cauză, lucrările la trei zăcăminte de petrol şi gaze de pe platforma continentală din Marea Nordului vor fi suspendate. După aceea, producţia de petrol va fi redusă cu 89 de mii de barili pe zi şi la gaze cu 27,5 mii de barili echivalent petrol.

Conform planurilor greviştilor, din 6 iulie se vor alătura grevei muncitori din alte trei domenii. Până atunci, producţia de petrol va scădea cu 130 de mii de barili pe zi şi la gaze - cu 292 de mii de barili echivalent petrol.

În cazul în care cauzele nemulţumirii angajaţilor nu vor fi eliminate înainte de 9 iulie, lucrătorii din încă trei domenii se vor alătura grevei. Potrivit estimărilor Reuters, acest lucru va reduce producţia de petrol cu ​​încă 160 de mii de barili pe zi şi pe cea de gaze cu 230 de mii de barili echivalent petrol.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

3 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!

4 Armata SUA a urmărit luni un avion rusesc care a intrat de două ori în zona de identificare a apărării aeriene din Alaska

5 ULTIMA ORĂ Dezvăluiri în The Washington Post / Primele detalii despre „măcelul” din Crimeea! 10 avioane rusești au fost distruse!