Revelion 2023: ce programe au pregătit principalele posturi TV FOTO

Revelion 2023: ce programe au pregătit principalele posturi TV FOTO

Entertainment, umor, muzică, dar și momente de arhivă și chiar o retrospectivă a celor mai importante știri: televiziunile pun la „bătaie“ programe diverse în noaptea de Anul Nou.

Antena 1 face un Revelion de zi, cu Răzvan și Dani, apoi un Revelion de seară FOTO Antena 1

Raluka și Pavel Bartoș sunt gazdele Protevelion 2023 , program a cărui transmisie începe de la ora 20.00. Telespectatorii vor sărbători intrarea în noul an alături de artiștii preferați și de cele mai iubite vedete din România.

Premiu de 10.000 de euro în noaptea de Revelion la Pro TV

Protevelion este petrecerea de la care nimeni nu trebuie să lipsească, este cel mai mare show, cu distracție, emoție și foarte mult umor. De la muzică și duete neașteptate la momente de stand-up, dans, scenete și reacții savuroase ale invitaților, românii vor avea parte de un spectacol în care se vor regăsi.

Show-ul se va construi în jurul celebrului dans popular perinița, iar în noaptea dintre ani, vedetele se vor provoca la dans, muzică, voie bună și momente inedite. Andi Moisescu și Andreea Esca, Irina Loghin și Florin Busuioc, Cabral și Adela Popescu, Horia Brenciu și Carmen Tănase, Cătălina Grama și Daniel Pavel, Adrian Nartea și Tania Popa sunt câteva dintre perechile care vor putea fi văzute în ipostaze unice în noaptea de Revelion.

Pe scenă vor mai urca: Andra, Irina Rimes, Smiley, Denis The Motans, Amalia Enache, CRBL, Theo Rose, Pindu, Anna Lesko, Emil Rengle, Vlăduța Lupău, Diana Matei și taraful Cleante, Lidia Buble, Cosmin Stan, Iulia Pârlea, Andrei Aradits, Alex Bogdan, Andra Marinescu, Mahala Rai Banda și mulți-mulți alții.

Telespectatorii vor putea câștiga 10.000 de euro în noaptea de Revelion. Tot ce trebuie să facă e să urmărească emisiunea, să prindă unul dintre cele 6 indicii care apar pe ecran, să acceseze site-ul: prindeindiciul.protv.ro și să completeze formularul de înscriere. Câștigătorul va fi anunțat marți, 10 ianuarie, pe site-urile PRO.

Antena 1 face Revelion de zi și de seară

Echipa de la „Super Neatza“ cu Răzvan şi Dani încheie anul 2022 cu o ediţie specială a emisiunii, un pre-party de Revelion. Astfel, începând cu ora 17.00, la Antena 1, telespectatorii îi vor putea urmări pe matinali cum se pregătesc, fiecare alături de gaşca lui, pentru marea petrecerea din noaptea dintre ani. La final de 2022, Super Neatza a pregătit o ediţie festivă, alături de Ilona, Florin Ristei, Diana Munteanu, Ramona, Nicolai Tand, Radu Darie, Emi şi Cuza, dar şi artişti de top din România.

Petrecerea va continua de la ora 20:00 cu Revelionul de seară. Astfel, distracția va culmina cu un concurs de Revelioane, care se va da între Nea Mărin și Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, aceștia duelându-se în ringul Revelionului cel neBUN.

Fiecare intră în ringul petrecerii cu o echipă de vedete și aruncă în scenă momente memorabile: Loredana, Andreea Bălan, Elena Gheorghe, dar și Romică Țociu, Paula Chirilă, Eliza și Cosmin Natanticu, Maria Popovici și Mincu, Adriana Trandafir, Ruby, Jo, SHIFT, Connect-R, Johny Romano, What’s UP, Mario Fresh, Lino Golden, Jador, Mioara Velicu, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Viorica și Ioniță de la Clejani, Vali Vijelie, Jean de la Craiova, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, și alții fac parte din cel mai neBUN program de Revelion.

Petrecere cu lăutari la TVR 1

Petrecere de pomină, cu mari artişti, tarafuri de lăutari şi râs pe săturate: toate acestea, la TVR 1. În noaptea de Anul Nou, o maşină cu un grup de artiști în drum spre Bucureşti face pană într-un orășel de provincie. Actorul Marius Florea Vizante, în rolul unui şofer simpatic, inimos şi pus pe glume, se străduiește din răsputeri să-şi îndeplinească misiunea: să ducă artiştii în Capitală pentru noaptea de Anul Nou. De aici porneşte Programul de Revelion 2023 de la TVR 1, începând cu ora 21.00.

TVR 1 continuă tradiţia programelor de Revelion pentru toată familia, cu mult umor şi muzică de petrecere, filmate anul acesta de regizorul de film Igor Cobileaschi şi echipa sa. Printre protagoniști se numără actorii Marius Florea Vizante, Vali Rupiţă, Vitalie Bichir, Ada Lupu, Lulu Ioan Creţescu, Ionuţ Cornilă, Irina Răduţu, Petruţ Butuman, Vlad Gălăţianu, Dumitru Năstruşnicu, Alexandra Vicol și interpreţii Irina Loghin, Maria Cârneci, Maria Dragomiroiu, Matilda Pascal Cojocariţa şi Ştefan Cigu, Daniela Condurache şi Emilia Dorobanţu; tarafuri şi lăutari care dau sarea şi piperul unei nopţi speciale de Anul Nou – Taraful de la Vărbilău, Taraful Ionel Tudorache, Armin şi Petrică Nicoară, Taraful Fane Dumitrache, Taraful Constantin Lătăreţu, Vali Rupiţă şi Taraful Dumitru Răducanu, Pepe, Andreea Bănică, 3 Sud Est, Nicole Cherry, Fără Zahăr.

Sub genericul „Noaptea asta, nimeni să nu doarmă!”, după ora 3.30, la TVR 1 difuzează muzică lăutărească și de petrecere.

Pentru cei care rezistă până dimineaţă, după ora 6.00, la TVR 1 începe Retro Revelionul, momente din Arhiva de Aur a Televiziunii Române , cu Ştefan Bănică şi Stela Popescu, Toma Caragiu , Anda Călugăreanu şi Aurelian Andreescu, Stela Popescu şi Alexandru Arşinel, Corina Chiriac, Margareta Pâslaru, Dan Spătaru.

Revelion și aniversare la Digi 24

Digi24 aduce în noaptea dintre ani Breaking Show, un format desfășurat într-un decor specific emisiunilor de tip late night show, dar păstrând și abordarea unei televiziuni de știri: umor, relaxare, muzică live și o retrospectivă a celor mai importante știri ale ultimilor 10 ani. De altfel, aceasta va fi o dublă sărbătoare: trecerea în noul an dar și 10 ani de existență Digi24.

Gazdele emisiunii vor fi Oana Zamfir și Lucian Mândruță, iar printre invitați se vor număr Cosmin Prelipceanu, Claudiu Pândaru, Teodora Tompea, Simona Țăranu, Andreea Brașovean, Vlad Craioveanu.

La Prima TV „Totu-i fain“

La 19.15, Mircea Dinescu dă startul petrecerii de Anul Nou, într-o ediție specială a emisiunii „Poezie și delicatețuri“. Prima TV continuă seara cu emisiunea „Totu-i fain“, prezentată de Diana Enache şi Alin Pascal. Sunt invitați chef Antonio Passarelli Matilda Pascal Cojocăriţa şi Ansamblul Dor Românesc, Ad Libitum, Ramona Faur, Alexandru Pop, Mirela Pană, Diana Bucşa, Cristina Turcu Preda, Nicolae Mureşan, Alessis, Alexandru Pugna , Domnica Dologa, Elisabeta Guzu, Pamfil Roată, Ansamblul Plai Bucovinean, Dj Dtelian, Ionuţ şi George Chindris, Anda Horoba, Ţinu Verezesan. Va fi o seară cu multă muzică de petrecere, dar și tradiții de Anul Nou.

Revelion TVR 2: Noaptea marilor concerte

La TVR 2 Vom face primii paşi în anul 2023 cu spectacole grandioase, susținute de artistul Paul Surugiu-Fuego și formația Bere Gratis, dar și cu alte programe speciale.

De la ora 19.05, spunem va fi difuzată emisiunea „Revelion Gala Umorului”, o selecție a celor mai vesele amintiri din Revelioanele de altă dată. Scenete, scheciuri, cuplete comice şi secvenţe din inegalabila Arhiva de Aur a TVR, toate legate de petrecerea de Revelion, vor fi aduse de prezentatorii Corina Dănilă şi Dragoş Huluba.

La 21.00 va fi difuzat show-ul „ Drag de România noastră“, cu Paul Surugiu-Fuego. Timp de peste patru ore şi jumătate, telespectatorii TVR 2 sunt invitaţi la Revelion la Sala Palatului. Artistul va schimba opt costume tradiţionale şi va cânta alături de Orchestra Fraţilor Advahov, din Basarabia, şi interpreți precum Sava Negrean Brudaşcu, Irina Loghin, Angela Buciu, Mioara Velicu, Constantin Enceanu şi mulţi alţii. De la 1.20 va fi transmis concertul aniversar de 20 de ani al trupei Bere Gratis.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 Așa o fi?

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă