Revenită în Monaco, prinţesa Charlene afirmă că se simte mai bine dar sănătatea ei este încă fragilă

Revenită în Monaco, prinţesa Charlene afirmă că se simte mai bine dar sănătatea ei este încă fragilă

Prinţesa Charlene de Monaco, absentă mai multă vreme din principatul monegasc din cauza unor probleme de sănătate şi revenită de curând în Monaco, a declarat pentru presa locală că se simte mai bine, însă sănătatea ei este încă fragilă, relatează Reuters.

Fosta campioană olimpică la nataţie, în vârstă de 44 de ani, care s-a căsătorit cu prinţul Albert în 2011, a revenit în martie în Monaco după ce starea ei de sănătate s-a îmbunătăţit, a anunţat atunci palatul regal. Ea şi-a reluat abia recent atribuţiile oficiale.

"Sănătatea mea este încă fragilă şi nu vreau să grăbesc lucrurile", a declarat ea într-un interviu pentru ziarul Nice Matin publicat miercuri. "A fost un drum lung, dificil, dureros. Astăzi, mă simt mai senină", a mai spus ea.

Tabloidele internaţionale au relansat recent speculaţiile despre un divorţ sau o despărţire a cuplului princiar monegasc, alimentate de absenţa prelungită a prinţesei Charlene în principatul Monaco, ceea ce palatul regal a negat în mod repetat.

Prinţesa Charlene a criticat speculaţiile, lăudându-şi soţul pentru că a susţinut-o şi a afirmat că "la fel ca toţi oamenii avem şi noi emoţii, fragilităţi, însă familia noastră este expusă atenţiei mass-media şi cea mai mică slăbiciune este dezvăluită".

"Sunt foarte fericită să fiu înapoi acasă, în Monaco", a mai spus Charlene pentru Nice Matin.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...