Revolta fanilor în Giulești, după ce Rapid nu bate pe nimeni de 4 etape. „O să amâne iar centenarul”

Revolta fanilor în Giulești, după ce Rapid nu bate pe nimeni de 4 etape. „O să amâne iar centenarul”

Rapid e în criză, ajunând la 4 meciuri consecutive fără victorie în Superliga. Ultima victorie a giuleștenilor datează din urmă cu o lună, când elevii lui Cristiano Bergodi învingeau rivala FCSB cu 2-1 cu FCSB.

Fanii Rapidului și-au pierdut pasiunea la ultimele partide. Foto Sportpictures

Momentul critic al Rapidului a fost taxat dur de fani, care și-au huiduit copios favoriții și i-au cerut demisia antrenorului. Revolta a fost declanșată cu un sfert de oră înainte de finalul paridei de acasă cu FC Vountari și a continuat chiar și după ”eurogolul” lui Papeau, moment în care Rapid avea nevoie de suporteri pentru a forța măcar egalarea.

Giuleștenii par că au pierdut contactul cu podiumul , deși obiectivul este câștigarea campionatului. Rapid a împlinit 100 de ani anul acesta, sărbătorind centenarul cu fast, în Giulești. Clubul vișiniu a declarat în mai multe rânduri că sezonul 2023-2024 este cel al centenarului, nu cel încheiat lamentabil în vară, pe locul 5. Această situație a fost comentată de analistul TV Basarab Panduru, care a declarat ironic că nu s-ar mira ca Rapid să nu împingă iar cu un an centenarul.

Rapid nu joacă absolut nimic

„Important e ca ei să ştie ce se întâmplă. Nu m-ar mira dacă după meciul ăsta ar ieşi şi ar spune că, de fapt, obiectivul e locurile 1-6 şi că mută centenarul cu încă un an. Să schimbe pe parcurs tot ce au spus la început. Cum au putut o dată, pot şi a doua oară. Tot 100 poate să fie şi la anul, şi la anul.

Rapidul nu joacă, nu joacă absolut nimic. Joacă cu frâna de mână trasă, ei veneau ca după un joc de pregătire. Cel mai periculos jucător, şi cam singurul, a fost Papeau (n.r. singurul aplaudat de galeria giuleșteană). Le-a ieşit doar cu minge lungă şi pe a doua”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

Oficialii Rapidului au găsit și o explicație pentru rezultatele slabe ale echipei , care deja a ratat un obiectiv, fiind eliminată din Cupa României: lipsa atacanților. Dar uită că ei i-au făcut vând lui Mario Dugandzic la arabi imediat după ce Rrahmahi a dat câteva goluri în tricoul alb-vișiniu. Iar apoi a venit accidentarea kosovarului, care a lăsat Rapidul descoperită total în atac.

Ultimele rezultate ale Rapidului

1-2 cu Voluntari

0-0 cu CFR Cluj (în Cupă)

0-0 cu FC Botoșani

2-3 cu U Cluj

0-0 cu Sepsi

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat