Revolta nemților după Chelsea - Dortmund. „O glumă proastă”. De ce au luat foc

Revolta nemților după Chelsea - Dortmund. „O glumă proastă”. De ce au luat foc

Borussia Dortmund a fost eliminată în optimile UEFA Champions League de Chelsea, 0-2 la Londra după 1-0 în Germania. Golul de 2-0 al londonezilor, care a decis soarta calificării, a fost marcat de Kai Havertz, dintr-un penalty repetat.

Chelsea, învingătoare în duelul de foc cu Dortmund. Foto Getty images

Germanul a ratat execuția, dar arbitrul Danny Makkelie a dictat repetare, pentru că jucători de-ai Borussiei Dortmund intraseră în suprafața de pedeapsă. Deși decizia arbitrilor , venită după consultarea VAR, este acoperită de regulament, Emre Can și Jude Bellingham, jucătorii lui Dortmund, au avut reacții extrem de dure la finalul meciului.

”Nu meritam să pierdem. Am pierdut din cauza arbitrajului. Cum e posibil să se repete penalty-ul? Nu înțeleg. Arbitrajul a fost foarte slab, iar centralul este un arogant. Am jucat aici, poate că i-a fost frică de fani, nu știu. UEFA trebuia să delege alt arbitru. E dureros să ieșim așa din Champions League. Chelsea a jucat bine în prima repriză, dar noi am avut o șansă mare în partea a doua, prin Jude”, a spus Emre Can, citat de RMC Sports.

Rezultat dezamăgitor

”E dezamăgitor, nu știu ce putea să facă Wolf cu mâinile. Faptul că s-a repetat penalty-ul este o glumă proastă. Mereu intră jucători în careu, la fiecare penalty, mai ales când executantul face pași mici”, l-a completat Jude Bellingham.

Antrenorul lui Dortmund a fost mai ponderat: ”Când e nevoie de cinci-șase minute pentru luarea unei decizii, e clar că e greu de luat. Eu sunt antrenor, sunt responsabil de evoluția echipei mele, nu de evoluția arbitrilor. Nu am comentat prestațiile arbitrilor în ultima vreme, nu o să o fac nici acum”, a spus Edin Terzic.

Liga Campionilor, optimi de finală

Marți:

Chelsea - Dortmund 2-0 (în tur 0-1)

Benfica - Club Brugge 5-1 (2-0).

Azi se joacă:

Bayern Munchen - PSG (1-0 în tur)

Tottenham - AC Milan (0-1 în tur)*.

* La oaspeți, Ciprian Tătărușanu, potarul care a apărat în meciul-tur , nu va evolua, fiind scos în afara lotului de antrenorul Stefano Pioli și înlocuit cu titularul de drept, Mike Magnan.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

3 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

4 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

5 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”