REVOLTĂTOR! Acest gunoi uman ar trebui să dispară azi din viața publică! Citiți cum îl JIGNEȘTE Vosganian pe un român care a „îndrăznit” să-și cumpere bilet de avion la bussines!

REVOLTĂTOR! Acest gunoi uman ar trebui să dispară azi din viața publică! Citiți cum îl JIGNEȘTE Vosganian pe un român care a „îndrăznit” să-și cumpere bilet de avion la bussines!

Strigător la cer! Acest gunoi uman ar trebui să dispară azi din viața publică! Citiți cum îl JIGNEȘTE Vosganian pe un român care a „îndrăznit” să-și cumpere bilet de avion la bussines! „După câtva timp, am urcat în avion. Și atunci s-a petrecut nostimada. Eu, așa – zisul reprezentant al hoților, m-am așezat cuminte la locul meu (rândul 12) la clasa Economy (cum s-ar zice, la clasa a doua). El, justițiarul obidit, a mers în față și s-a instalat la clasa ... Business (adică a-ntâia) La urma urmei, dacă corupții stau la clasa a doua și anticorupții la clasa întâi e spre bine, nu?”, scrie jegul, făcând pe „moralistul” pe Facebook. Uită însă să spună că cetățeanul respectiv își plătise biletul din banii lui în timp ce „MIR” circula cu bilet cumpărat din banii noștri!

Postarea lui Vosganian pe Facebook:

„Am trăit-o și pe-asta!!!

Astăzi am fost la Iași, în colegiul meu electoral. Și, ca de obicei, m-am întors cu cursa Tarom de șapte seara. În sala de așteptare, tot ca de obicei, citeam. Când, ce să vezi? Un bărbat în jur de treizeci de ani s-a proțăpit în fața mea, a început să profereze lozinci tefeliste și, în consecință, ne-a urat, atât mie personal cât și colegilor mei lideri ai coaliției de guvernare, să mergem la pușcărie. Cum în ultima vreme mitingurile au cam lipsit, bărbatul era nevorbit și nu se mai oprea din urările cu pușcăria. M-am întors către cel care veghea controlul pasagerilor și l-am rugat să-l ajute pe urător să se reîntoarcă la locul său. Ceea ce, după câteva vociferări ale bărbatului, s-a întâmplat.

După câtva timp, am urcat în avion. Și atunci s-a petrecut nostimada. Eu, așa – zisul reprezentant al hoților, m-am așezat cuminte la locul meu (rândul 12) la clasa Economy (cum s-ar zice, la clasa a doua). El, justițiarul obidit, a mers în față și s-a instalat la clasa ... Business (adică a-ntâia)

La urma urmei, dacă corupții stau la clasa a doua și anticorupții la clasa întâi e spre bine, nu?”




Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

4 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

5 Ce se întâmplă în China?