REVOLTĂTOR! Jandarmeria a amendat un surdo-mut pentru că scanda lozinci anti-Dragnea la Congresul PSD! DOCUMENT

Revoltător! Jandarmeria a amendat un surdo-mut pentru că scanda lozinci anti-Dragnea la Congresul PSD! Ioan Duia, surdo-mut, a fost amendat de Jandarmeria Română pentru că...scanda lozinci.
 
 S-a întâmplat în ziua Congresului PSD. Ioan Duia a primit o amendă de 2000 de lei. În procesul verbal scrie că bărbatul, care este surdo-mut, a participat la protestul de la Sala Palatului, adică la o contramanifestație, și a scandat lozinci alături de alte persoane.

Ziarlacafea.com: Prietenul meu surdo-mut care a scandat impotriva psd!

„Ioan Duia este un erou. Un erou modest, tacut, dar ale carui gesturi fac mai mult decat miile de cuvinte goale „emanate” de impostorii care conduc Romania. Ioan Duia stie sa dea mana, stie sa imbratiseze si stie sa se bucure cand te intalneste… acolo, in Piata, sau la Parlament, sau oriunde e nevoie ca „vocea” lui sa se alature vocilor celorlalti romani satui de minciuna si coruptie!

Ioan este un fotograf pasionat, un traitor al momentului, un dezamagit cand langa el sunt prea putini, un optimist ce spera ca langa el vor veni mai multi. Ioan este indragostit de copilul lui, de familia lui, de casa lui… Ioan este ceea ce multi invidiaza – un spirit senin care infrunta cu seriozitate si sacrificiu avalansa de nedreptati care ne acopera de peste un an.

Ioan este el si tricolorul, este „noi” si tricolorul, este acel loc din casa lui unde-si deseneaza pancartele ca pe un raboj de aducere aminte… trista aducere-aminte… Ioan este Ioan… si daca e sa scriem un calendar al protestelor, el s-ar chema Calendarul dupa Ioan Duia. Dar pentru ca absurdul  romanesc trebuia sa capete un nume… Ioan a fost amendat pentru ca a scandat impotriva multimii de ieniceri ai psd-ului, adunati intr-un congres inca mult mai absurd!

Ioane, fii mandru! Vocea ta, pe care eu o aud in fiecare seara, a invins legile omenesti! Bravo, prietene!

Sorin Alexandru Sontea”


Trimite pe WhatsApp

Galerie foto și documente
Citește și:

populare
astăzi

1 Porno-scandal de proporții în Parlamentul României

2 Rău a ajuns Armata Română...

3 ULTIMA ORĂ Un alt pesedist de frunte omorât de coronavirus!

4 Cinci șefi de la Romsilva Bacău au fost arestați după ce au luat un milion de euro mită de la o companie de ”î…

5 Firea minte cum respiră! Curentul o dă cu cracii-n sus pe moldoveancă!