Revoltător! Tânără amendată pentru tricoul cu MUIE PSD! Ne-am întors în COMUNISM?

Revoltător! Tânără amendată pentru tricoul cu MUIE PSD! Ne-am întors în COMUNISM?

Revoltător! Tânără amendată pentru tricoul cu MUIE PSD! Ne-am întors în COMUNISM? O tânără din Bucureşti a fost amendată de autorităţi pentru că ar fi refuzat să dea jos o geacă cu clasica expresie anti-PSD: „muiepsd”.

„Aveţi grijă cu ce va îmbrăcaţi, partidul vă verifică şi hainele”, a scris pe Facebook, jurnalista Oana Stănciulescu, cea care a relatat prima acest eveniment. 

„„Dacă va întrebaţi cu se mai ocupă organele. Aseară, tipa din imagine a fost somată de poliţişti să-şi dea jos geacă, deşi afară erau minus 10 grade, din cauza faptului că haina era inscripţionată, Din cauza că a refuzat, a primit o amendă de 200 de lei, aşa cum se vede şi în facsimil, pe motiv că a încălcat articolele 2 şi 3 din legea 61 din 1991. Articolul doi spune că nu ai voie cu arme, iar 3 că "săvârşirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, ameninţări cu acte de violenţă împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică sau să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora sau a instituţiilor publice". Ori, tipa nu făcuse nimic din toate astea. Aşadar, aveţi grijă cu ce va îmbrăcaţi, partidul va verifică şi hainele!”, a scris Oana Stănciulescu pe pagina ei de Facebook, unde a relatat acest eveniment.

În luna august, într-un caz ultramediatizat, autorităţile i-au deschis un dosar penal unui şofer român care şi-a personalizat numărul de înmatriculare cu celebrul mesaj anti-PSD „muiepsd”

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Oana Mizil, în spital după ce a fost bătută de Marian Vanghelie!

2 „O fată dezbrăcată şi sângerândă urla pe trotuar. Cel mai probabil îi dăduseră drogul violului“

3 Așa o fi? / Continuă tradiția turnătorilor de lux la DNA în PSD?

4 Citiți ce va fi în Grecia!

5 VIDEO Fugarul Rizea / Iată cine va fi candidatul PSD la alegerile prezidențiale din 2024