REVOLTĂTOR! Tudorel Toader: Despăgubirea deținuților nu va afecta bugetul! Banii vor fi plătiți din buzunarul victimelor!

REVOLTĂTOR! Tudorel Toader: Despăgubirea deținuților nu va afecta bugetul! Banii vor fi plătiți din buzunarul victimelor!

Ministrul justitiei PSD, domnul Tudorel Toader, vine cu precizari menite sa linisteasca opinia publica revoltata de  proiectul despagubirii detinutilor, scrie  Ponturifierbinti.com .

Intr-o interventie televizata aceasta a tinut sa precizeze ca sumele de bani care se vor aloca hotilor si criminalilor, nu vor reprezenta o povara pentru bugetul ministrilor sau al baronilor locali, deoarece banii vor fi platiti din buzunarul victimelor sau, dupa caz, al urmasilor acestora:

„Ma simt nevoit sa fac cateva precizari pentru ca vad foarte multa lume panicata pe acest subiect. Eu am spus ca detinutii vor fi despagubiti dar nu am spus ca acesti bani vor fi din bugetul nostru.

Impreuna cu consilierii mei din minister, am identificat si sursele de unde vor proveni acesti bani, ei bine, ei vor fi platiti din buzunarul victimelor!

Avem milioane de victime in tara asta si doar cateva mii de puscariasi, deci exista aceasta posibilitate ca puscariasii sa fie intretinuti de victime, nu doar pe perioada in care isi ispasesc pedeapsa ci si inca multi ani buni dupa aceea!

Este solutia cea mai la indemana, cea mai simpla si nu in ultima masura, cea mai morala, prin care detinutii pot fi despagubiti pentru faptul ca au fost condamnati la inchisoare.

Sa vedem de acum cine mai are curajul sa ceara puscarie pentru corupti!”, a explicat Tudorel Toader.

NOTĂ: Deși o să vă vină greu să credeți acest material este un PAMFLET.


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”