Rezoluția de acuzare a lui Biden devine cel mai popular document de pe site-ul Congresului

Rezoluția de acuzare a lui Biden devine cel mai popular document de pe site-ul Congresului

Rezoluția membrului Camerei Reprezentanților a Congresului, Marjorie Taylor Green (republicană din Georgia) privind demiterea președintelui Statelor Unite ale Americii, Joe Biden a devenit cel mai popular document de pe site-ul legislativului american. Însăși legiuitorul a anunțat acest lucru miercuri.

Foto: EPA-EFE

„La doi ani și jumătate după ce am depus articolele de acuzare împotriva lui Joe Biden pentru implicarea sa ca vicepreședinte în luarea de mită în Ucraina (Joe Biden și fiul său, Hunter, sunt suspectați că au luat mită de la directorul companiei energetice ucrainene Burisma Holdings, n.ed.), proiectul meu de lege a devenit numărul unu în opinii. Nu-mi vine să cred că legislatorii nu au luat încă în considerare articolele mele. Toată lumea, cu excepția Congresului, știe că Biden este un infractor”, a scris ea pe pagina ei de Twitter.

Pe 21 ianuarie 2021, punerea sub acuzare a președintelui Statelor Unite, Joe Biden pentru abuz de putere prin facilitarea luării de mită și a altor infracțiuni grave a fost prezentată Camerei Reprezentanților. Potrivit statisticilor, din 18 iunie, se află pe primul loc în ceea ce privește numărul de vizualizări.

La sfârșitul lunii mai, congresmena a anunțat că intenționează să reia procedurile de demitere a lui Biden în Congres pentru că nu și-a îndeplinit atribuțiile oficiale și nu a protejat granițele țării.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?