Richard Branson a vizitat Ucraina şi a promis că va ajuta la reconstrucţia postbelică, afirmă Zelenski

Richard Branson a vizitat Ucraina şi a promis că va ajuta la reconstrucţia postbelică, afirmă Zelenski

Zelenski a spus despre Branson că este mai mult decât un antreprenor. Preşedintele ucrainean îl vede pe celebrul om de afaceri ca fiind un vizionar care se dedică pentru progres şi pentru cea mai bună tehnologie pentru întreaga omenire.

"Unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de afaceri din lume, Richard Branson, a vizitat Ucraina. El este mai mult decât un antreprenor. Este un vizionar, un om care lucrează pentru progres şi cea mai bună tehnologie pentru întreaga omenire.", a spus Zelenski.

Fondatorul Virgin Group a fost în Ucraina unde a vizitat Hostomel şi a discutat despre posibilitatea de a reconstrui aeroportul dar şi cea mai mare aeronavă din lume. Zelenski afirmă că venirea miliardarului este un semnal pentru toată lumea că Ucraina va trece cu bine peste acest război.

"A venit în Ucraina şi a vizitat Hostomel, unde a discutat, în special, despre posibilitatea de a reconstrui aeroportul şi de a construi "Mriya", cea mai mare aeronavă din lume. Venirea lui este un semnal foarte puternic pentru toată lumea că Ucraina va rezista acestui război. Şi îi sunt recunoscător domnului Branson pentru disponibilitatea sa de a se alătura reconstrucţiei postbelice a ţării noastre", a mai adăugat Zelenski.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski