Richard Branson a vizitat Ucraina şi a promis că va ajuta la reconstrucţia postbelică, afirmă Zelenski

Richard Branson a vizitat Ucraina şi a promis că va ajuta la reconstrucţia postbelică, afirmă Zelenski

Zelenski a spus despre Branson că este mai mult decât un antreprenor. Preşedintele ucrainean îl vede pe celebrul om de afaceri ca fiind un vizionar care se dedică pentru progres şi pentru cea mai bună tehnologie pentru întreaga omenire.

"Unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de afaceri din lume, Richard Branson, a vizitat Ucraina. El este mai mult decât un antreprenor. Este un vizionar, un om care lucrează pentru progres şi cea mai bună tehnologie pentru întreaga omenire.", a spus Zelenski.

Fondatorul Virgin Group a fost în Ucraina unde a vizitat Hostomel şi a discutat despre posibilitatea de a reconstrui aeroportul dar şi cea mai mare aeronavă din lume. Zelenski afirmă că venirea miliardarului este un semnal pentru toată lumea că Ucraina va trece cu bine peste acest război.

"A venit în Ucraina şi a vizitat Hostomel, unde a discutat, în special, despre posibilitatea de a reconstrui aeroportul şi de a construi "Mriya", cea mai mare aeronavă din lume. Venirea lui este un semnal foarte puternic pentru toată lumea că Ucraina va rezista acestui război. Şi îi sunt recunoscător domnului Branson pentru disponibilitatea sa de a se alătura reconstrucţiei postbelice a ţării noastre", a mai adăugat Zelenski.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Se coace debarcarea? / Un înalt oficial de la Kremlin ar fi contactat spionajul occidental şi s-ar fi oferit să ajute la oprirea războiului d…

2 Fost şef al spionajului rusesc, reţinut în timp ce încerca să se alăture trupelor ruseşti din Herson

3 Noi amănunte despre puciul de la Kremlin. Putin răscolește după trădători...

4 Probleme în paradis? Ce dezvăluiri face Vitali Klitschko

5 Foarte interesante amănunte!