Ricky Martin divorțează de soțul său după șase ani de căsătorie. „Am decis să punem capăt căsniciei noastre cu dragoste“

Ricky Martin divorțează de soțul său după șase ani de căsătorie. „Am decis să punem capăt căsniciei noastre cu dragoste“

Ricky Martin și Jwan Yosef au anunțat că au decis să pună punct mariajului lor. Cei doi sunt părinții unui băiat și ai unei fetițe.

Jwan Yosef și Ricky Martin FOTO Profimedia

Am decis să punem capăt căsniciei noastre cu dragoste, respect și demnitate pentru copiii noștri și onorând ceea ce am trăit în toți acești ani minunați“, a declarat cuplul, într-un comunicat pentru revista People.

Cea mai mare dorință a noastră acum este să continuăm să avem o dinamică familială sănătoasă și o relație axată pe prietenie, pentru a continua să ne creștem împreună copiii, păstrând respectul și dragostea pe care le avem unul față de celălalt“, au precizat cei doi în comunicat.

Martin (51 de ani) și Yosef (38 de ani) au o fiică, Lucia, născută în 2018, și un fiu, Renn, născut în 2019. Starul portorican, care a anunţat în mod public în 2010 că este homosexual, a devenit tată de gemeni în 2008. Fiii lui, Matteo şi Valentino, s-au născut cu ajutorul unei mame surogat.

Artistul a spus că l-a cunoscut pe actualul său soţ, pictorul Jwan Yosef, pe Instagram şi că aşa au ajuns să se apropie. El a adăugat că timp de şase luni şi-au trimis mesaje în care vorbeau despre lucrări de artă scumpe.

Sunt un colecţionar de artă, iar el este un artist. Am povestit timp de şase luni, dar fără să îi aud vocea“, a spus Ricky. Solistul a zburat apoi la Londra şi l-a întâlnit pe Yosef. S-au logodit în 2016 şi s-au căsătorit un an mai târziu. Cei doi şi-au unit destinele, dar au decis să facă asta în secret.

Anul trecut, artistul a trecut prin momente extrem de dificile , după ce nepotul său de doar 21 de ani a lansat o serie de acuzații, printre care incest, care l-ar fi putut trimite direct după gratii.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”