RISE Project: Tandemul PENAL Oprea/Onțanu: HOTELUL SECRET. Amănunte INCENDIARE!

RISE Project: Tandemul PENAL Oprea/Onțanu: HOTELUL SECRET. Amănunte INCENDIARE!

O parte din terenul pentru care Neculai Ontanu, primarul Sectorului 2 si lider al UNPR, a fost retinut de procurorii anticoruptie apartine astazi familiei generalului Gabriel Oprea. Actualul lider al UNPR, Nicolae Ontanu, a fost retinut ieri, 23 martie 2016, fiind acuzat de luare de mita intr-un dosar legat de retrocedari.

Pe terenul de o mie de metri patrati, aflat pe malul Lacului Colentina, peste drum de baza sportiva detinuta de fostul tenismen Dinu Pescariu, familia Oprea isi construieste un hotel cu trei niveluri la subsol, parter si sase etaje.

Din documentele obtinute de RISE Project si Centrul de Investigatii Media, terenul ajuns la familia Oprea este o bucata dintr-un lot mai mare. In 2007, o suprafata de peste un hectar a fost retrocedata de primaria condusa de Niculai Ontanu unei persoane cu numele de Tudor Ioan Ionescu.

La doar o luna dupa retrocedare, acesta i-a vandut avocatei Loredana Radu o mie de metri patrati din lot cu un pret de zece ori mai mic decat cel real. La un an distanta, Loredana Radu- avocata lui Victor Ponta si nepoata lui Gabriel Oprea - avea sa-l vanda familiei Oprea cu un pret de opt ori mai mare decat il achizitionase. In final, acestia l-au donat fiicei lor, impreuna cu hotelul aflat si astazi in constructie.

Tiparul nu este unul unic. Mai multe achizitii imobiliare ale familiei Oprea au fost facute prin interpunerea Loredanei Radu.

*  Citeste articolul integral pe RISE Project


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ucrainenii și-au demonstrat din nou superioritatea, au găsit călcîiul lui Ahile al rușilor”

2 ULTIMA ORĂ S-a instalat panica? Rusia şi-a mutat avioanele şi elicopterele din Crimeea!

3 ULTIMA ORĂ Conducerea rusă a Crimeei a părăsit peninsula în urma unui apel venit de la Moscova

4 VIDEO Filmare intimă cu premierul Finlandei, Sanna Marin, apărută pe internet

5 A dat-o în penibil! Loredana Groza s-a fotoșopat până a devenit altcineva!