Robert De Niro vrea să construiască un hotel de lux la Londra

Robert De Niro vrea să construiască un hotel de lux la Londra

Actorul american Robert De Niro și-a dezvăluit sâmbătă planurile de a construi un hotel de lux în Covent Garden, în plin centrul Londrei, relatează EFE.

Vedeta hollywoodiană a prezentat primăriei londoneze planurile sale de a construi The Wellington Hotel, un complex 'boutique' cu 83 de camere și 'spa', două restaurante și o grădină.

Actorul în vârstă de 72 de ani, care se află deja în spatele construcției Greenwich Hotel din New York, vrea să unească șase clădiri adiacente, dintre care trei sunt clasificate drept construcții de interes istoric de gradul II.

Sursa foto: capitalandcounties.com

Constructorul Capco Properties, cu care actorul colaborează la acest proiect, a subliniat într-un comunicat că ideea este de a menține fațadele istorice ale clădirilor pentru a "onora" esența caracteristică patrimoniului din centrul Londrei.

Capitala britanică "este una dintre cele mai uimitoare și mai cosmopolite din lume. Este firesc să facem un hotel care să reprezinte centrul acestui oraș și Covent Garden", a declarat De Niro în nota companiei.

Dacă proiectul primește avizul favorabil al autorităților, constructorii speră să înceapă lucrările în 2017 urmând să fie finalizate în 2019.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...