Robert Negoiță, audiat la Parchetul General

Robert Negoiță, audiat la Parchetul General

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, s-a prezentat miercuri la Parchetul General, pentru a fi audiat, în calitate de martor, într-un dosar în care se efectuează cercetări cu privire la acuzația că ar fi plagiat în lucrarea de doctorat.

La intrare în sediul Parchetului General, Robert Negoiță a spus că nu este cercetat penal în acest dosar.

Pe 24 iulie, Ministerul Educației a anunțat că Secretariatul tehnic al CNATDCU a primit punctul de vedere al Academiei de Poliție 'Alexandru Ioan Cuza', punct de vedere în care se constată plagiatul în cazul lucrării de doctorat a lui Robert Negoiță și se recomandă retragerea titlului de doctor.

La rândul său, Robert Negoiță a confirmat procedura demarată de Comisia de Etică a Academiei de Poliție "Alexandru Ioan Cuza" pentru a i se retragere titlul de doctor pe motiv de plagiat, el afirmând că singurul său regret este că s-a lăsat tentat, în trecut, de această "modă" a titlurilor academice.

Robert Negoiță a devenit doctor în Științe Juridice în anul 2012, la Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza", cu teza de doctorat "Criza economico-financiară și impactul acesteia asupra echilibrului social".

Jurnalista Emilia Șercan a dezvăluit că lucrarea de doctorat semnată de Robert Negoiță este integral plagiată, fiind copiată de pe Internet și site-uri de socializare.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski