Robert Negoiţă, Daniel Băluţă şi Ciprian Ciucu - validaţi de judecători în funcţiile de primari de sector

Robert Negoiţă, Daniel Băluţă şi Ciprian Ciucu - validaţi de judecători în funcţiile de primari de sector

Robert Negoiţă (Pro Bucureşti 2020) - la Sectorul 3, Daniel Băluţă (PSD) - la Sectorul 4 şi Ciprian Ciucu (PNL) - la Sectorul 6 au fost validaţi de magistraţi în funcţiile de primari.

Judecătoria Sectorului 3, Judecătoria Sectorului 4, respectiv Judecătoria Sectorului 6 au dispus, la sfârşitul săptămânii trecute, validarea celor trei în funcţiile de primari.

Deciziile nu sunt definitive, însă sunt executorii şi vor fi comunicate prefectului Capitalei.

De asemenea, Judecătoria Sectorului 5 l-a validat, tot săptămâna trecută, pe Cristian Popescu-Piedone în funcţia de primar al Sectorului 5 al Capitalei.

În acest moment, au mai rămas de validat doi primari de sector. La Sectorul 1, unde a câştigat Clotilde Armand, Judecătoria Sectorului 1 ar putea da o soluţie pe 14 octombrie, iar la Sectorul 2, unde primar a fost ales Radu Mihaiu, instanţa nu a stabilit încă un termen pentru dezbateri.

La Sectorul 3, Robert Negoiţă, candidatul Alianţei Pro Bucureşti 2020, a câştigat cu 43,74%, adică un număr de 58.786 voturi, iar Adrian Moraru, candidatul susţinut de PNL şi Alianţa USR PLUS, a obţinut 28,48%, reprezentând 38.279 de voturi.

La Sectorul 4, Daniel Băluţă, candidatul PSD, a câştigat cu 57,03%, adică 58.577 voturi. Simona Spătaru, candidatul susţinut de PNL şi Alianţa USR PLUS, a obţinut 29,87%, reprezentând 30.688 voturi.

La Sectorul 6, Ciprian Ciucu, candidatul susţinut de PNL şi Alianţa USR PLUS, a câştigat cu 43,39%, reprezentând 54.134 voturi, iar Gabriel Mutu, candidatul PSD, a obţinut - 34,55%, adică 43.105 voturi. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”