Robert Negoiță: De mâine dimineață suntem la treabă

Robert Negoiță: De mâine dimineață suntem la treabă

Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, candidat al Alianței PSD+UNPR pentru un nou mandat, a declarat că nu trebuie să-i dezamăgească pe cei care l-au votat pe el și pe colegii săi și, de aceea, de mâine dimineață va fi din nou "la treabă".

"Nu e de sărbătorit. E un moment de mare responsabilitate. Trebuie să nu-i dezamăgim pe cei care ne-au votat și cred că începând de mâine dimineață suntem la treabă. (...) Nu e de desfăcut șampanie, cetățenii au avut încredere în noi, trebuie să le fim recunoscători și nu trebuie să îi dezamăgim. Patru ani trec așa cum au trecut și ăștia patru ani, nu știu când. Rămâne însă ce reușim să realizăm", a declarat Negoiță duminică seara, la sediul central al PSD.

Întrebat dacă se aștepta să câștige cu scorul indicat de exit poll-uri, Robert Negoiță a răspuns: "Oarecum, da". "Chiar s-a muncit. Patru ani de zile am muncit foarte mult și chiar am transformat sectorul 3. Trebuie să treceți pe acolo să vedeți ce am făcut și ce facem în sectorul 3. Încercăm să-l facem cel mai frumos sector din București", a adăugat el.

AGERPRES/(A — autor: Cătălina Matei, editor: Claudia Stănescu, editor online: Simona Aruștei)

Citiți mai mult:

LIVE UPDATE Alegeri Locale 2016

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare . Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro .

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”