Robert Niță o atacă și pe Dana Budeanu: „Serios, îi ceartă și pe comentatori? Să rămână cu berbecuțul și cu fătălăii”

Robert Niță o atacă și pe Dana Budeanu: „Serios, îi ceartă și pe comentatori? Să rămână cu berbecuțul și cu fătălăii”

După ce zilele trecute Robert Niță a avut un derapaj sexist la adresa Andreei Bobodel, acum reacționează la adresa Danei Budeanu, creatoarea de modă care i-a criticat pe comentatorii de fotbal Emil Grădinescu și Bogdan Cosmescu. scrie gsp.ro .

Designerul vestimentar Dana Budeanu i-a luat în colimator pe Emil Grădinescu și Bogdan Cosmescu, jurnaliștii care au comentat „șocul” Real Madrid - Manchester City 1-1, din turul semifinalelor Champions League.

Budeanu a ținut să-i taxeze public pe Grădinescu și Bogdan Cosmescu, cei care, pe durata celor 90 de minute, au insistat să facă diverse referiri la disputa de natură mondenă dintre Thibaut Courtois și Kevin De Bruyne, adversari direcți marți seara și colegi în naționala Belgiei.

„Doresc să anunț comentatorii de fotbal de la Orange Sport că la meciuri se uită și copii minori! Așadar, nu ne interesează cum a povestit nevasta nu știu cărui fotbalist cum a satisfăcut-o pe ea alt fotbalist cât fostu' în trei ani.

Opriți microfoanele și vorbiți despre nevestele de fotbaliști dacă nu vă puteți abține! La meciuri, repet, se uită și copii! Asta ca să nu intru și-n alte tâmpenii pe care le-am auzit. Mulțumesc. P.S. Nu se mai naște niciun alt Țopescu sau Graur”, a scris Dana Budeanu pe Facebook.

Robert Niță, fostul atacant al Rapidului, a reacționat în emisiunea Fanatik Superliga cu Horia Ivanovici. „Microbistă. Nu știu ce e, poate vegetariană. Eu o apreciez pe Dana Budeanu pentru că spune lucrurilor pe nume. Mă simt fătălău. Între noi fetele de-aia îmi și permit să intru într-un dialog cu doamna Dana. Am văzut că spune că au vorbit comentatorii de nu știu ce”, a spus el.

„Doamna Dana le învăța pe fetele astea cum să-și țină iubiții, bărbații, amanții acasă. Acolo nu se mai uită copiii?”

Și a continuat: „Doamna Dana le învăța pe fetele astea cum să mănânce carne și cum să facă să-și țină iubiții, bărbații, amanții acasă. Acolo nu se mai uită copiii? Pe Tik-Tok? E îmbucurător că o doamnă respectabilă cu vorbele la ea, dar, serios, doamna Budeanu îi ceartă și pe comentatori?

Să rămână acolo cu vegetarienele, cu fetițele, cu papa la berbecuț, cu fătălăii. Când am ajuns la Survivor și mi-au dat ăia paiul în nuca de cocos am zis: ‘Mamă, dacă mă vede Dana Budeanu…’, că ea îi făcea fătălăi pe bărbații care beau cu paiul”.

Și Emil Grădinescu i-a răspuns Danei Budeanu

Reputatul jurnalist sportiv a reacționat în cadrul unei emisiuni live, la Orange Sport. „Jurnalistic vorbind, mi s-a părut necesar, chiar obligatoriu de amintit. Nimeni nu a tras mai multe șuturi pe poarta lui Courtois decât de Bruyne. Mi s-a părut potrivită, am zis-o la modul general. N-am zis că a fost nevasta satisfăcută de nu știu câte ori, cum a povestit doamna Budeanu.

Am făcut-o la modul civilizat. Dumneaei, lovită în plin de un acces de pudibonderie, zice că se uită copiii mici la fotbal. Mă gândesc că se uită și când Dana Budeanu le întreabă pe vegane: «Voi în gură nu băgați orice, nu luați în gură carne?». Mă gândesc că și asta e un motiv care părinții să pună mâinile la urechile copiilor”, a spus Emil Grădinescu la Orange Sport.

Caroline Lijnen, femeia care i-a divizat pe Kevin De Bruyne și Thibaut Courtois: „Mi-a oferit într-o noapte ceea ce nu primisem în trei ani de relație”

În urmă cu mai bine de 10 ani, Caroline Lijnen, iubita de la acea vreme a lui Kevin De Bruyne, a avut o aventură cu Thibaut Courtois. Starul lui Manchester City și Caroline s-au despărțit ulterior. Inevitabil, triunghiul amoros de acum un deceniu are reminiscențe până în prezent: deși sunt colegi în naționala Belgiei, cei doi nu au cea mai călduroasă relație, chiar dacă la finalul meciului Real - City au fost surprinși îmbrățișându-se.

Caroline Lijnen, femeia care i-a divizat pe Kevin De Bruyne și Courtois

Comentatorii au amintit de una dintre declarațiile celebre ale Carolinei Lijnen, care afirmase că „Thibaut Courtois mi-a oferit într-o noapte ceea ce nu primisem în trei ani de relație cu Kevin”.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria