Robu: Spitalul 'Victor Babeş' Timişoara a depăşit pragul de 100 de pacienţi cu COVID-19 vindecaţi

Robu: Spitalul 'Victor Babeş' Timişoara a depăşit pragul de 100 de pacienţi cu COVID-19 vindecaţi

Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş" din Timişoara a depăşit pragul de 100 de pacienţi trataţi de COVID-19 şi declaraţi vindecaţi, a anunţat, marţi, primarul Nicolae Robu.

Potrivit acestuia, membrii colectivului medical "COVID-19" ai spitalului vor deveni cetăţeni de onoare ai Timişoarei.

"S-a ajuns la 104 vindecaţi în Spitalul 'Victor Babeş' Timişoara datorită unui corp medical format din adevăraţi profesionişti dedicaţi. (...) Anunţ acum, în premieră, că doresc ca acest spital să devină un centru de excelenţă în boli infecţioase, pentru că merită din plin. Acest lucru, în ceea ce priveşte primăria, presupune alocarea specială de resurse financiare, asumarea de lucrări de reabilitare şi modernizare suplimentare celor pe care noi deja le facem acolo", a declarat Nicolae Robu într-o conferinţă de presă online.

Primarul a afirmat că municipalitatea a alocat pentru secţia ATI a acestui spital, doar săptămâna trecută, 13.000.000 de lei şi vor urma alte sume destinate pentru achiziţia de ventilatoare.

Nicolae Robu a menţionat că, până acum, capacitatea spitalului este suficientă pentru a primi cazurile COVID-19. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”