Rodica Nassar ar accepta funcţia de ministru al Sănătăţii, dacă PSD ar decide acest lucru

Rodica Nassar ar accepta funcţia de ministru al Sănătăţii, dacă PSD ar decide acest lucru

Rodica Nassar, secretar de stat în MS, a declarat luni, la finalul Comitetului Executiv Naţional al PSD, că nu a discutat cu niciun lider al formaţiunii despre posibilitatea preluării portofoliului de ministru al Sănătăţii, dar a precizat că ar accepta funcţia în cazul în care partidul va decide în acest sens.

"Va fi decizia colegilor mei, pentru că, aşa cum aţi aflat, în Comitetul Executiv se va da un vot pe toate propunerile. (...) Dacă partidul decide că aş fi o variantă pentru această funcţie, până la urmă este o decizie politică şi trebuie, ca membri de partid, să acceptăm", a afirmat ea.

Nassar a precizat că nu a avut o discuţie pe această temă cu preşedintele social-democraţilor Liviu Dragnea sau alţi lideri PSD.

În ce priveşte discuţiile din cadrul şedinţei CExN de luni, Nassar a menţionat că din programul de guvernare au fost eliminate toate obiectivele deja îndeplinite anul trecut.

"Nu sunt modificări de substanţă la Ministerul Sănătăţii, pentru că programul de guvernare propus era foarte complet. (...) (La Ministerul Sănătăţii - n.r.) sunt probleme legate de funcţionarea sistemului, probleme care trenează de ani de zile, nu e ceva nou şi încercăm împreună, cu echipa din minister şi cu echipa guvernamentală, să le rezolvăm", a spus ea.

Referitor la protestele de sâmbătă, Rodica Nassar a susţinut că nu a înţeles foarte bine care a fost motivul acestora.

"S-ar putea să fie puţin şi vina noastră, că nu comunicăm mai mult pe acest subiect", a afirmat ea. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Momentul în care Putin va ordona invadarea Ucrainei / Indiciile oferite de experți militari

2 București, duminică seara...

3 Dihonie în PSD din cauza grevei de la STB! / Ciolacu a strâns-o de „amigdale” pe Firea să-l demisioneze pe ăla d…

4 Așa o fi?

5 Ce este „Mertvaya Ruka” sau „Mâna Moartă”, Mașinăria Apocalipsei a Rusiei