„Rog fiți recunoscător că vă bag în seamă și rog nu vă sinucideți”/Cioroianu, schimb de replici suburban cu Marian Godină

„Rog fiți recunoscător că vă bag în seamă și rog nu vă sinucideți”/Cioroianu, schimb de replici suburban cu Marian Godină

Directorul Bibliotecii Naționale, istoricul Adrian Cioroianu, și fostul polițist Marian Godină, actual influencer, au avut un schimb de mesaje pe pagina de Facebook a lui Cioroianu la o postare legată de temperatura din sala de lectură a instituției.

”În același registru umoristic, nu mai bine v-ați băga dumneavoastră un termometru în cur? Dacă ar fi unul care ar măsura prostia umană, ar bubui, la fel cum bubuiți dumneavoastră de inteligență„, a scris Marian Godină, fiind urmat de mai multe mesaje transmise de Cioroianu.

”A reapărut influensărul răsuflat Godină! Sunteți penibil. Din ce in ce mai penibil. Rog fiți recunoscător că vă bag in seamă și rog nu vă sinucideți, deși oglina nu vă minte, dimineața, dragă milițian de pripas!”, a scris istoricul într-un răspuns.

”Sunteți penibil si needucat, milițiene! Vezi când e născut ex-regele Spaniei, când sunt eu… Și poate pricepi… Dacă nu, dă un semn și îți desenez, influensăre de doi bani și insolent!”, a reluat apoi într-un alt mesaj un răspubns către fostul polițist.

”Nu, amarâtule! Habar n-ai de Istorie. Pune mana pe carte, milițiene influensăr! Te faci de râs. Nici filmul Gladiatorul nu l-ai văzut? Sau iar dormeai în sală, de la prea multe semințe de floare scuipate pe jos?! Ăsta e semn de viață lungă, nu de OK! Inapoi la clasa a VII-a, influensăre! Pune mâna și citește, sau mă vei pune în situația de a-ți aminti eu cum e cu editatul cărților scrise de victime devenite tupeiști!”, a mai scris Cioroianu.

Totul a început după ce jurnalista Emilia Șercan a relatat miercuri că în sălile de lectură ale Bibliotecii Naționale cititorii sunt nevoiți să stea cu gecile pe ei, la temperaturi de 16,6 grade.

Ea a fost criticată de directorul Adrian Cioroianu pe contul de Facebook. Acesta i-a reproșat jurnalistei în termeni nu foarte eleganți că produce „fake news”, și că problema temperaturii nu are legătură cu mandatul său de director.

Emilia Șercan a reclamat apoi că directorul Bibliotecii Naționale a făcut un lucru incalificabil, dezvăluind o informație care nu era destinată publicului, respectiv faptul că jurnalista a solicitat să studieze teza de doctorat a secretarului adjunct al NATO, Mircea Geoană.

Ea susține că prin faptul că Cioroianu expune public această informație este vulnerabilizată și expusă public, cu atât mai multe cu cât este de notorietate faptul că „din cauza dezvăluirilor sale despre plagiatele în tezele de doctorat ale unor politicieni sau demnitari a fost amenințată cu moartea, discreditată public, dar și ținta unui kompromat”.

”Dragi prieteni reali & virtuali, Emilia Sercan caută mai nou plagiat la Mircea Geoană și, în treacăt, mai ia și temperatura prin spațiile deschise ale Bibliotecii Naționale…

Azi iar mă atacă și pe mine, ceea ce deja devine distractiv (compulsiv e altceva, la dânsa). Dacă aș fi convins că îi face bine, aș lăsa-o în pace. Dar s-ar putea să n-o las în pace, pentru că mai există și ideea de calomnie în justiția modernă”, a scris Cioroianu în postarea în care a fost atacat de Godină.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Voi ați văzut chestiile ăstea cu „Piedonii”

2 Ungaria tace și face...

3 Inspector ITM către un patron: „Boule, s-gi p-la” / „Bă, mu-e, să te f-t în gură, analfabetule, milionarule în Euro!”

4 Generalul(r) Virgil Bălăceanu, avertisment care dă fiori...

5 „Și beat și treaz, Piedone nu candidează nici la președinție, nici la Primăria Capitalei. Punct. Așa să-mi ajute Dumnezeu”