RoMAFIA! TelDrum, aflată în insolvență și judecată pentru fraude europene, a primit un contract de 10 de milioane de lei de la CJ Teleorman

RoMAFIA! TelDrum, aflată în insolvență și judecată pentru fraude europene, a primit un contract de 10 de milioane de lei de la CJ Teleorman

RoMAFIA! TelDrum, aflată în insolvență și judecată pentru fraude europene, a primit un contract de 10 de milioane de lei de la CJ Teleorman.

TelDrum, firma aflata in stare de insolventa si trimisa in judecata pentru fraude cu bani europeni, a castigat o noua licitatie de 10 milioane de lei de la Consiliul Judetean Teleorman.

Amintim, in context, ca dosarul Tel Drum de la DNA se bazeaza pe o investigatie OLAF care constata o frauda masiva cu fonduri europene in domeniul constructiei de drumuri si recomanda recuperarea integrala a 21 de milioane de euro.

In dosarul TelDrum Liviu Dragnea este urmarit penal pentru constituirea unui grup infractional, abuz in serviciu si infractiuni privind deturnarea de fonduri europene, in legatura cu favorizarea companiei in privinta acordarii de contracte. Faptele ar fi fost comise in perioada in care era presedinte al Consiliului Judetean Teleorman.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu