RoMAFIA/Fraților, ăștia sunt mână-n mână! Procurorul general, despre scoaterea lui Mario Iorgulescu: Un procuror nu se poate opune transferului medical pentru o persoană aflată într-o stare atât de precară de sănătate

RoMAFIA/Fraților, ăștia sunt mână-n mână! Procurorul general, despre scoaterea lui Mario Iorgulescu: Un procuror nu se poate opune transferului medical pentru o persoană aflată într-o stare atât de precară de sănătate

RoMAFIA/Fraților, ăștia sunt mână-n mână! Procurorul general, Bogdan Licu, a declarat, marți, în legătură cu transferul lui Mario Iorgulescu în străinătate, că un procuror nu se poate opune unui astfel de transfer pentru o persoană aflată într-o stare atât de precară de sănătate.

„Nu poți să dispui măsuri prevenetive față de o persoană aflată într-o asemenea situație precară de sănătate”, a subliniat Licu.

Întrebat dacă scoaterea din țară a lui Mario Iorgulescu este un subterfugiu pentru sustragerea de la răspunderea penală, procurorul general a replicat: „Viața ne-a demonstrat că în societatea asta nimeni nu poate să fugă de răspunderea penală, poate să facă doar puțină condiție fizică, dar tot este prins până la urmă”.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București au solicitat luni conducerii Spitalului Elias să precizeze care au fost pașii procedurali făcuți în luarea deciziei ca Mario Iorgulescu să fie transferat în străinătate, au declarat pentru G4Media.ro surse judiciare.

Mario Iorgulescu, autorul accidentului în care a murit un tânăr de 24 de ani, a fost scos din țară de familie luni dimineață și dus la tratament într-un stat memmbru UE, în ciuda recomandărilor doctorilor de la Spitalul Elias, arată un comunicat al spitalului bucureștean unde a fost internat fiul lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal.

Mario Iorgulescu era băut și drogat în momentul în care a produs accidentul. Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 5 a făcut publice datele de la Institutul Național de Medicină Legală: Mario Iorgulescu avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge și a fost depistat pozitiv la cocaină.

Fiul lui Gino Iorgulescu a produs un grav accident în Capitală, petrecut duminică 8 septembrie, în jurul orei 3.00, pe șoseaua Chitilei. Fiul lui Gino Iorgulescu abia își cumpărase o mașină puternică, marca Aston Martin. Acesta a pierdut controlul bolidului de lux pe care îl conducea și a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Șoferul celeilalte mașini, un tânăr de 24 de ani, a murit pe loc, Iorgulescu Jr. fiind dus în stare gravă la spital.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit!

2 Așa o fi?

3 Așa o fi?

4 Le dă bine Lăzăroiu, din când în când...

5 Câh! / Cine-o fi „sponsorul” care a plătit așa ceva?